אהובתי הניצחית והאכזרית..לך תשוקתי

אהובתי הניצחית והאכזרית..לך תשוקתי

אני כותב לך ונפשי יוצאת אליך..אני כותב לך היפה מכולן...החושנית..שיפולי גופך הצנום...קוסמים לי... אני רוצה לכבוש את גופך בלהט סנטים סנטים..את..שתמיד ההיתי נכון להגן עליך בגופי.. את שנישמתי שייכת לך ללא עוררין ללא ספק..את שרבים נילחמו עליך...את שייכת לי.. אהובתי האכזרית..את..תמיד דרשת את האתנן שלך...והוא תמיד יקר מאוד לתשלום..אבל תמיד שילמו לך..את מה שדרשת....רק על הזכות..לטעום ממך..לחוש אותך..להריח.. אהובתי הניצחית..את כל כך גאה..כל כך יפה...כל כך חושנית..ואני שצמא אליך לא אומר די..לא שבע ממך לעולם..תמיד נכון לגונן עליך..תמיד כאן איתך..ובישבילך.. אני רוצה לומר לך אהובתי הניצחית...אני אוהב כל שיפול בגופך...כל עמק..כל הר... אני רוצה לומר לך מולדת יקרה..אני אוהב אותך... בשם..רבים שנתנו את חייהם למענך..ורבים עוד נכונים לתת לך.. אני אומר לך...מולדת יקרה.. יאלללה עוד סיבוב בחיק הטבע..

מזל שאני לא צנומה.

אחרת הייתי בטוחה שכתבת עליי. מושיקו, יא מוגבל, אל תשכח לצלם, העונה הזו של הטבע מדהימה. תהנו!

פצועה..העולם זורם לפי רצוני..קפיש?

את תמיד תאהבי את מה שאני אוהב.. את תעריצי את העפר שלרגלי... את תסגדי לניק שלי..

מושיקו,

עד רגע זה הייתי בטוחה שאתה עושה הצגות של מוגבל מול המחשב. עכשיו, עכשיו יותר מתמיד אני יודעת שאתה מוגבל. המדינה מכירה בזה לפחות?

פצועה...איזו ארץ נהדרת יש לנו...

אני מוקסם עד אובדן חושים..(חייב להפסיק לשתות..) חחחחחחחחחחחחחח פשוט מוקסם!!

אז,

עשה קסם ועזוב לי ת'רגל.

וואלה משה...לא ידעתי שהעירקים

מרגישים ככה לגביי המולדת שלהם...אם זה ככה שווה ללכת לעשות איזה טיול בעירק אה? וואלה...לרגע חשבתי שאתה מדבר על ישראל..אתה תמיד מפתיע..! קיצר הגעתי למסקנה שאתה מזכיר לי ארטישוק...יודע למה?....כי גם בך וגם בארטישוק יש 90 אחוז זבל.. שבת שלום..לא לך! שחף

שחף...שלי...(למכירה..)

פעמים רבות דיממתי בשם ארצי שלי... וכל פעם שטיפות דמי ניספגו באגמה...התמאלאתי הגאווה עזה... דמי שלי ספוג בגופך ארצי שלי.. לך תאוואתי..הבילתי נילאת.. תמיד זה ניראה לי הירואי ומכאברי...כשדיממתי על ריגבי אדמתך ארצי שלי.. שחפת..אם יש בי גאווה היא לא למה שאני...ולא להשגיי...היא אח ורק לארצי שלי מולדתי...(ישראל אמרתי כבר??)

משה...דבר עברית..לא מבינה עירקית..

מה אתה מוכר??? במה נידבקת? איכס אתה כזה דביק....אפילו שזה מיתבטא באהבה שלך למולדת...אבל זה נורא נורא דביק..בעעע לך תשתנה...

אהובתי משכבר הימים? אישפוזית

אישפוזית זאת את בתמונה???????? זאת את תעני כבר לפניי שאני שורט אותך ???????????????????????????????????

למעלה