אהובים שלי.. כנסו!!

~מעיין~

New member
אהובים שלי.. כנסו!!

ה-ת-ג-ע-ת-י!! תראו באיזה שעה אני מתחברת.. זה אחת ההפסקות שלי של הבגרות בהיסטוריה יום ראשון אמאלה!! אני מפחדת.. רק רציתי לראות מה חדש.. ולהזכיר לכם שאני עדין קיימת ולא נעלמתי למרות שלא הייתי פה ים זמן רציתי לדעת מה חדש עם ההריון של ג´ס, מה עם מרין ואריאל? ניקולי, יהודה והילדים? ועם גילי ועם רונן ועם ריקי ועם עזרא פשוט עם כולם וראיתי שהצתרפו ים חדשים.. אז ברוכים הבאים לכם.. למי שלא מכיר אותי אני מעיין.. ואצלי הכל טוב... הכל אחלה עם העבודה.. מבטיחה שאני יתחיל לבקר פה יותר אחרי יום ראשון (הבגרות) בעזרת השם.. עד אז.. אני אוהבת אותכם מלא מלא
ומתגעגעת זהו.. ביי ביי עד יום ראשון ואני מצפה להרבה תגובות שתרשמו לי מה חדש אצלכם ולחדשים שיציגו את עצמם לוב יו אול

jess ועוד

New member
בוקר טוב מעיין

נו רואים את הסוף ??? בגרות בהסטריה ומה עוד??? עד מתי???? תודיעי לי ....

mariana

New member
מעיינוששששששששששששש

אני יודעת שלא תישכחי אותנו. אני מאחלת לך המון הצלחה בבגרות בהיסטוריה, גם לאחותי ניגשת היום. הפתרון היחידי זה לא להיתרגש ולא להילחץ. לקרוא קודם את כל השאלות ולענות קודם על הכי נכונים. ותקציבי לעצמך זמן תחלקי את הזמן של הבגרות למס´ שאלות וכך על כל שאלה תיהיה לך חצי שעה בערך. אצלי ואצל אריאל הכל טוב, הוא חוגג היום יום הולדת 20, ואנחנו יושבים היום אצלו עם כל החבר´ה אז אני צריכה ללכת לעזור לאמו. וככה שום דבר חדש בינתיים. אוהבת ומתגעגעת

למעלה