אהה שלום

diana 181

New member
אהה שלום

אני יודעת שאסור לי להיכנס לפה
אבל זה ממש חשוב!! וליפעמים אפשר לחרוג מהכללים
אז ככה קורים לי דיאנה אני בת 13 כימעט ויש לי בעיה בלימודים! לא שאני דיסלקתית או משהוא אני סבבה אני בהקבצות הכי טובות והכול אבל [כמו רוב המיתבגרים] אני קצת עצלנית לא שאני בכלל לא לומדת !!! אני לומדת אבל לא מספיק [כך טוענת אימי] ומיצד אחד אני רוצה לעשות שטויות ומיצד שני יש לי רוש למה לא לנצל את זה? אז אני צריחה עצות ומהר תודה מרוש ושוב ליפעמים אפשר לחרוג מהכללים בבקשה
זה מאוד חשוב לי
 
לימודים וכייף

דיאנה יקרה, הבעיה שלך היא לא בלימודים. את כותבת שאת בהקבצות הכי טובות. הבעיה שלך היא שאת רוצה להספיק הכל - גם ללמוד טוב וגם לעשות "שטויות". אני מקווה שאלו לא שטויות ממש - דברים רעים. את צריכה למצוא איזון, למצוא זמן גם לזה וגם לזה. תבקשי מאמא לשבת ולדבר. תספרי לה שאת רוצה גם להנות כמו נערה בגילך ושאת מבינה שחשוב לשמור על ציונים טובים ויחד תחשבו איך לארגן את הזמן שלך.
 

פלגיה

New member
שלום לך

אני לא אשאל מה אומרת אימך, אלא מה אומרים הציונים? אם התעודה שלך בסדר, ואת בהקבצות הכי טובות, אני לא חושבת שיש בעיה בגיל 13 גם "לעשות שטויות". אם הציונים שלך לא טובים, והיית רוצה לשפר, את צריכה לחשוב עם עצמך על סדרי עדיפויות, ועל מה מוותרים כדי לשבת קצת יותר על הלימודים.
 
למעלה