אההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

Prongs

New member
אההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

לא הייתי כאן הרבה זמן ויש המון הודעות חדשות ופשוט אין לי כוח להגיב! (אתם מבינים את זה? א-י-ן ל-י כ-ו-ח!-! אז ככה אני לא הולך להיות פה שוב הרבה זמן כי יש לנו ים אל ים (לצערי זה במקום משהו יותר טוב) מהשלושים לחודש עד ה-2 לאפריל. רק משהו לליאת: די להגיד שזה אתר דפוק!!!!! זה פשוט נמאס! והכינוי היה יותר יפה פשוט בלי that... יענו רק skeeter woman וזהו... Prongs

תגובות :)!

אם האתר הזה דפוק, אז אני אומר את זה עוד *הרבה* פעמים! אם הם עושים שההודעות שהגיבו עליהן עולות למעלה, זה שיפור, אבל שיודיעו על זה קודם ושלא יתעללו בי ככה! ובקשר לניק שלי, אין מה לעשות! השם של סקיטל`ה (אצל רון בכל מקרה)זה עם הTHAT ובלי המילה הקטנה והמשמעותית הזו, לא יהיה לניק שלי את העומק הראוי לו! :) ובקשר לזה שאין לך כח, אתה רשאי להיות פה יותר זמן! :) :) :) אני צריכה לדעת אם בסטימצקי יש את עולם הדיסק! (של טרי פרצ`ט או משהו), אמרו לי שזה ספר מדהים ובשום ספריה שהייתי בה לא היה את זה (חכמה! רק בספריה העירונית ושל הבצפר! במקום זה לקחתי את הסילמריליון בבצפר-איזה כבוד! אני הראשונה שקוראת את זה! :) וזה די ספר היסטוריה......אני כבר אנסה, יש לי את כל פסח....ובעירונית לקחתי את שר הטבעות 3 בגירסה עם הכריכה היפה יותר....זה נורא נחמד, עם כל הרשימות בסוף! בעעע! אני משועממת כל כך עד שאני כותבת לכם על עלילותי המעניינות בסיפריה והכל בתוך סוגריים לכל הרוחות! וואו! זה אומר ש*ממש* יבש פה!) בכל מקרה, אם מישהו קרא עולם הדיסק שיכתוב על מה העלילה ומה סדר הספרים בבקשה, ומי שקנה את זה בחנות כלשהי, שיודיע לי, זה יהיה עדיף! 10Q על זה שביזבזתם את זמנכם היקר על קריאת ההודעה המשעממת הזו, מגיע לכם! סופסוף תרגישו כמוני ביום ממוצע שעובר עלי באינטרנט! -ליאת- מזל שאני פה כדי למלא את העמודים! :)

ו......

אם מישהו הבין משהו בסילמריליון ויכול להסביר לי, זה יתקבל בברכה! (ההסבר) וגם אם מישהו יודע אם זה מפסיק להיות ספר היסטוריה (אני מדברת, מבחינת הכתיבה.....) ואם מישהו מצא גירסה שזה לא כתוב כמו תנ``ך (ויאמר, ויאהב......)אז נא להודיע לי! למה אני משגעת אותכם? אה, כן: אני משועממת!!!!!!!! (זו הטפה, כן??) למה כל פורום שאני נתקעת בו הוא מעניין רק עד שאני מגיעה אליו? זה בסדר, אני מבינה כשאני לא רצויה :-( -ליאת הנעלבת- אה, ובסוף, עכשיו כשאני קוראת את ההודעה שלי שוב, אני רואה שלא כתבתי הכל בתוך סוגריים! פיו! איזה מזל!ה :)

אני אומרת את זה בפעם האחרונה- - -

מ-ש-ע-מ-ם פ-ה!!!!!!! והההההההההההה! *סניף סניף*[ אז אני אחלוק אתכם שיר שכתבתי היום כשהייתי חולה בהשראת שיעור הסטוריה של יום ראשון: פעם היה את קרל הגדול הוא מאד אהב לאכול אז בא פפין הגוץ ואכל את כל מה שנחוץ! זהו! סוף! תודה! -ליאת- משעמםםםםםם!!!!!!

למעלה