אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

היתי רוצה לישון ולא לקום

ולא לחיות עם כל ההפצצות שיש לי עכשיו בראש. יש לי במוח פיגוע חבלני. הכל מתרסק כמו בבלנדר, מזל שלקחתי קלונקס.

שלום

אם זה כאב גופני, פני לרופא טוב. אפשר לנסות גם רפואה אלטרנטיבית. אם זה נפשי, נסי למלא את מוחך במחשבות טובות, יפות ונעימות. חשבי מה את אוהבת, ומה מעניין אותך. לפי זה הכיני לך קבוצה של מחשבות יפות וחזרי עליה כשרע לך. אהבי את עצמך ובזכות זה את חייך, החיים יפים למרות הכל.

תודה לכולכם תפוחים בשוקולד חלב

נכן זה גם החג והחגיגיות והפתיחה הזו של שנה כאילו מישהו עכשיו מזניק איזה מירוץ עם אקדח. אם היה לו שכל הוא היה יורה בי בטעות וכך השנה היתה מתחילה אבל לא היה אכפת לי בכלל.
אבל גם זה שהבית שלי מתפרק והדוד התחיל לנזול ומרוב חוסר אונים לא הייתי מסוגלת לקבוע עם אינסטלטור, והיום קבעתי ובגלל שהם גברים קשה לי להכניס אותם הביתה אבל לא היתה לי ברירה ושרדתי את זה. אז הוא ישר התלהב מהאופניים ונדלק שאני בחורה ורוכבת הרים וכל זה ואמר שיש לי גוף של רוכבת אופנים אז אמרתי שאין לדעתי גוף טיפוסי לרוכבי אופנים יש המון וריאציות על הנושא- כדי שלא נפתח דיון על זה, אבל הוא התעקש ואמר שיש לי רגליים נורא חטובות כמו של רוכבי אופניים שזה קצת הפתיע אותי כי לבשתי ג'ינס רחב, אבל בעצם בזמן האחרון כולם אומרים את זה שאני נראית כמו רוכבת אופנים ואני עדיין לא חושבת שאפשר להבחין ולזהות אותם מבין כל האחרים. והוא לא רצה ללכת אלא להמשיך ולדבר איתי וכל הבית הזה וכל מה שאני עושה נורא סיקרן אותו והוא עשה לי קצת עיניים ואני כל הזמן ניסיתי להראות שאני מאוד עסוקה ותכף יוצאת ומן הסתם הוא צריך שוב לבוא מחר,
ואני רוצה להיות כמו כל הנשים החזקות האלה שיכולות להזמין איש מקצוע ובכל זאת לא להיות מאוימות ממנו ולנהל איתו קשר מקצועי מתוך כוח ולא מתוך מבוכה, אבל תמיד הגברים המבוגרים איכשהו נורא מגלים התלהבות שאני לא יודעת איזה התנהגות יכולה למתן את זה כי אני לגמרי לא משתפת פעולה ולא ממש יודעת או רוצה לפלרטט באופן מקצועי.

אבל מה שכן אני מתחילה להתחזק גופנית וגם ההליכה שלי והתפיסה שלי את הגוף שלי השתנתה, התחלתי אפילו עצמאית לעשות תרגילי כוח עם משקולות כדי שאני אפסיק להיות כזו שברירית ואני מרגישה שבכל תנועה אפילו אקראית שאני עושה יש לי עניין כי הגוף שלי מתחיל לפסל את עצמו במרחב. והגוף שלי הוא שלי גם כשאני לא רואה אותו במראה וזה כבר חידוש מבחינתי, הפיזיות היא משהו ממשי ולא רק מראית עין.

תאום2

New member
כן.. הגברים האלה..

זה משהו איתם, נורא ואיום, ברוך שלא עשני גבר

לא זה לא כולם...

סתם הספציפי היה קרציה וקצת חסר גבולות כזה ומול כאלה קשה לי, אני לא מספיק יודעת לשאוג יפה

אתה לא צריך להפוך לחתול
כרגע יש לי דוד חדש, מיכל חדש לכבוד השנה החדשה.
מקווה שגם אני אדע איך להכיל את עצמי.

ברוך שלא עשני דוד שמדליקים ומכבים
קשים חיי הדוד עד מאוד

למעלה