אהבה זו בקשה מוגזמת???

אוזה10

New member
אהבה זו בקשה מוגזמת???

שלום לכולם, אני בחורה שמנמנה פלוס עצמאית מאוד בת 26 מאזור המרכז עובדת ומתפרנסת למחייתי עם ראש על הכתפיים .הסיבה שהחלטתי לכתוב כאן היא תחושת ההאכזבה מהכרויות שהיו לי. אני במשך 3שנים בערך יוצאת לדייטים ולא מוצאת בחור לטעמי שלא לדבר על החצי השני נפש תאומה כזו- את זה כבר הפסקתי לקוות למצא. אתם בטח חושבים שאני בררנית -אז התשובה היא ממש לא! אז נכון אולי אין הרבה אופציות כי לא כל הגברים אוהבים מלאות/שמנות אבל אני מקווה שאי שם אמצא בחור לקשר רציני. אני תוהה אם הסיבה נעוצה בזה שאני לא מסננת לפני התמונה או ההכרות הראשונית ויותר מידי מתפשרת על גברים שלא לטעמי קחו לדוגמה את הבחור שיצאתי איתו השבוע .בחור נאה לכל הדעות, מסודר, אבל! וזה אבל גדול שמשום מה רציתי להתעלם ממנו הבחור נמשך לשמנות,לא הפסיק לדבר על סקס בשיחות בטלפון ואני כמו מפגרת השלתי את עצמי שיכול לצאת משהו רציני:( או לדוגמה הבחור הערס או הבחור הבתול או הבחור הנמוך או הילדון הצעיר ועוד 50 בחורים בערך שיצא לי אחרי דייט ראשון להגיד להם:''נהיה בקשר'' ונעלמתי(היו גם כאלה שעשו לי את זה -כמובן) לסיכום ובחזרה לכותרת.מה כבר ביקשתי?בחור לטעמי שיהיה לנו כיף ביחד,שנתרגש ונבכה ביחד מסרטים ,שאוכל לדבר איתו על הכל, גבר-גבר שלא מפחד להתחבר לצד הנשי שלו,שאוהב מלאה במקומות הנכונים(והלא נכונים) אם מישהו כזה או מכיר גבר כזה שיפנה למיואשת מלהכיר ולהתאכזב!

רויטל150

New member
לדעתי...

הבעיה שלך היא שאת לא יודעת להתמקד במה שבאמת חשוב, ומצד שני לסנן את הגברים הלא נכונים / לא רציניים. ברור שאם מישהו מדבר על סקס בטלפון, את צריכה להעיף אותו לכל הרוחות. כנ"ל "ערס" או מישהו צעיר מדי בשבילך. אבל מה הבעיה, למשל, עם נמוכים?? את יודעת שגבר נמוך יכול להיות הבעל המושלם בשבילך? וכן, האמת היא שרוב הגברים לא נמשכים לשמנות. אז אם את בגישה של "אני אמצא מישהו שיאהב אותי כמו שאני" - סבבה, אם יש לך זמן וסבלנות. אם לא, כדאי שתרדי במשקל, גם בשבילך. כי עודף משקל (בעיקר אצל נשים) בהחלט מצמצם אופציות וזאת עובדה... נשמע שאת קצת ילדותית (אולי מותר לך, בגיל 26..). נשמע שאת לא יודעת מה חשוב בגבר וממהרת לפסול (המושג "בררנות" מטעה, כולנו בררנים במידה זו או אחרת). אם את יוצאת ל-50 דייטים שמסתיימים בפגישה הראשונה מיוזמתך, אז או שאת מראש יוצאת עם הגברים הלא נכונים שיכולת לסנן כבר בשלב השיחה/ התכתבות, או שאת בתת מודע פשוט מחפשת על מה לפסול אותם, כי את נרתעת מקשר ולכן מאוד נוח לך לא לתת צ'אנס. ומה ששנוא עלייך אל תעשי לאחרים - אל תאמרי "נהיה בקשר" אם את לא מתכוונת לזה.

b e c k y

New member
../images/Emo24.gif לא קל למצוא אהבה.

כולנו באותה סירה. גבוהים-ונמוכים, השמנים-ורזים, חכמים-וטיפשים, אשכנזים-ומזרחיים. כולנו מרגישים לפעמים שלכווולם יש מזל באהבה, ורק לנו לא. או שאין אף אחד בעולם שמחפש מישהו כמונו. אני לא חושבת שיש בעיה בעסיסיות שלך. כמו שכתבת, יש בחורים שזו ההעדפה שלהם. ואני חושבת שזה מצויין שאת לא מערימה קשיים ותנאים. כי האהבה יכולה לבוא בכל מיני צורות - לא בהכרח במקום בו נדמה לנו שהיא צריכה להופיע. עוד קצת סבלנות, והוא יגיע. האחד - היחיד והמיוחד. שיאהב אותך בדיוק כמו שאת. שתאהבי אותו בדיוק כמו שהוא. והוא יהיה כמו שרצית וחלמת תמיד. כי הוא קיים. רק עוד לא נפגשתם.
תשארי איתנו. מה את יודעת? אולי הוא ממש פה, בפורום הקטן והחמוד שלנו?

ארותם

New member
אחות, אני מבינה אותך לגמרי

אני בדיוק בשבוע של לאכול כאפות על עצמי עם אותה בעיה. איכשהו, נהיה מצב, שלהיות לא כוסית, זה הדבר הגרוע ביותר שגבר יכול לדמיין לעצמו עבור בחורה, ולכן החבר'ה הנורמליים מעדיפים נשים כוסיות, ואנחנו צריכות לעבור דרך כל הבררה. אני מכירה טוב את כל המשפטים של לכולם לא קל למצוא, וגם החברות הרזות שלי פגשו גברים מזעזעים, וכו' וכו', בסופו של דבר, שתינו יודעות שכשמשווים אחד לאחד בין החוויות שלך היום כשמנמונת, לבין החוויות של המקבילה המדוייקת שלך, רק הרזה בעולם הדייטים, הן ממש ממש שונות. אין מה לעשות... אלה הקלפים שלך. זאת החברה שלנו. את לא מבקשת יותר מידי... אבל את צריכה להיות מפוכחת ובוגרת, ולדעת שכן, עבור המוקצה והחריג כמונו, זה יהיה יותר קשה, מפרך, לא הוגן, וארוך.... אל תצאי עם מי שאת לא נמשכת אליו, או שנשמע לך חשוד, כי זה לא מגיע לך.... תכבדי את עצמך, תעריכי את עצמך, תתאזרי בסבלנות, בסוף זה יבוא.

מה קשור כוסית

אני כוסית ועדיין לא הולך לי. גבוהה, בלונדינית עם חזה גדול ועיניים כחולות. וגם אני לא מוצאת אף אחד. אז מה את אוכלת סרטים שזה בגלל איך שאת ניראית?! זה ממש לא!! זה בגלל מה שאת משדרת, מה שאת אומרת, איך שאת משחקת אותה, האנרגיה שמקיפה אותך. למראה אין שום קשר לזה! עובדה!!

ארותם

New member
שמחת זקנתי שאת כוסית

אם היית קוראת מה שכתבתי, ולא רק היסטרית על לספר לכולנו שאת כוסית מדהימה ועדיין ללא זוגיות, היית רואה שכתבתי שלכולם לא קל למצוא, ושלחברות הרזות שלי יש גם סיפורים מזעזעים אבל! הפלא ופלא, תמיד יוצא שסיפורי דייטים של שמנות, בהשוואה, הם אחרים. ואם באמת היית קוראת, היית רואה שהשוויתי בין בחורה שמנה, בעלת אנרגיה, ומה שהיא משדרת, אומרת, ומשחקת - למקבילה שלה, הרזה. כלומר, אותה אישיות והתנהלות, נבדלות רק במראה. וכשלך יהיה את המראה שנחשב היום בחברה, באופן סטטיסטי נרחב, בתור המראה הכי פחות "שווה", אז תגידי לי שאין למראה שום קשר, ושזה עניין של אנרגיה. מי שחריג, במיוחד לכיוון השלילי, צריך לעבוד יותר קשה בשביל לקבל יחס שווה. זה נכון לגבי מראה, וכל דבר אחר. עובדה!!!!

b e c k y

New member
מי שנמצא בפורום יותר משבועיים

וקרא את "פניני החכמה" של הגברת, כבר נגמל מהרצון לשמוע עוד. (ככה נראה לי) מצד שני, אם אתה מבוסס, עם מזדה 3 מליסינג וממוצא מזרחי, ובא לך לעשות כוסית בלונדינית עם ציצי גדול... לך על זה. זה כמעט בחינם.

רויטל150

New member
לך לא הולך בגלל הגישה שלך

ובגלל כל ההתנהלות שלך בנושא זוגיות...ככה התרשמתי. המראה שלך עוזר לך להשיג סטוצים (או יזיזים) וזהו....בלי לפגוע.... בתכלס - מראה זה דבר חשוב. וגם התנהגות זה דבר חשוב. מי שנראית טוב - יש לה יתרון... אך עדיין בעיני גברים - מה שחשוב זה באמת מה את משדרת. אם את חייכנית, בעלת שמחת חיים, אוהבת את עצמך....זה הרבה יותר חשוב מלהיות סתם דוגמנית, ונותן לך הרבה יותר סיכויים למצוא חתן.

אני נחשבת למלאה נראה לי

ועוד לא היתה לי בעיה עם מישהו, היו כאלו שאני נדלקתי יותר והיו כאלו שנדלקו עלי ואני לא הייתי בטוחה או שהייתי בטוחה שלא בא לי. מה שכן, אי אפשר לצאת עם כולם, צריך להתמקד, לדעת מה מחפשים.

לויs

New member
ישנם אין ספור סוגים..מינים..

של ארטיקים! ומה את יודעת יש ארטיק בטעם מנטה..(איכס) יש בטעם ענבים..לימון וכו'.. אני לא מאמין שאין 1 שאת לא מחבבת..(ואל תגידי לי שאת טיפוס של גלידות..חח) אז אותו דבר הגברים ולא רק ביופי.. אין מה לעשות למצוא אחד את חייבים נכון?! להתפשר את חייבים.. אז מה שנשאר זה ההנאה בחיפוש.. אז יאלה צאי לדרך ותבואי בדייט הבא--> עם בטחון עצמי קצת יותר אבל לא מרתיע.. ותיהני.מאחל לך בהצלחה.

© RoNa

New member
הבעיה

היא שאת חושבת שיש בעיה עם המשקל שלך! רוב האוכלוסיה היום סובלת מעודף משקל ברמה כזו או אחרת, ורובן גם מוצאות בני זוג. מכירה המון! נשים שמנות, סקסיות, ובעיקר נשואות באושר. לא בעייה ההשמנה היא שמונעת את הזוגיות. אולי זה שגורם לך לחוסר בטחון? אולי בתת מודע את חוששת או מתביישת? בסופו של דבר את צריכה לזכור שאת עדיין צעירה, ואת לא צריכה למהר, להלחץ ובטח שלא להתפשר. היי סבלנית, תמשיכי לנסות ותראי שזה יבוא!

benqo999

New member
רוב האוכלוסיה דווקא לא סובלת מעודף משקל

אם את גרה במועדון OA אז זה יכול להיות נכון במקומות שאני נמצא בהם את יכולה לקחת בקלות מדגם של 5000 גברים ונשים בשליפה מהירה, ומתוכם למצוא אולי 10 אחוז שאפשר להמליץ להם על דיאטה קלה, ורק אחוז אחד של שמנים (אחד מתוך מאה, בקושי) לכל השאר אין שומנים מיותרים והם נראים סבבה אז תלוי איפה את נמצאת להגיד רוב האוכלוסיה זה לא נכון גם באתרי הכרויות, הרוב המוחלט של הגברים רזים, ומקרב הנשים אולי 10-15 אחוז מלאות (אפילו לא שמנות) או שאין שמנים או שהם מתחבאים גם לא מסכים שלא שלא בעיית ההשמנה מונעת ממנה זוגיות גברים נמשכים למראה גוף סקסי ולא משנה אם הוא רזה או מלא או שמן אבל בתנאי שהוא שומר על מראה גוף נשי אם היא כותבת שהיא מלאה במקומות הלא נכונים אז זה כבר לא בעית השמנה אלא בעיה אחרת מגבלה נוספת זה הבררנות של הגברת ועל זה לא ארחיב ושתעשה מה שהיא רוצה, רק אגיד שיש בשוק היצע ענק של בחורות כוסיות ושתעשה את החשבון בעצמה לא אומר שתתפשר אבל לפסול על גובה?
הפריבילגיה הזאת שמורה לכוסיות על

© RoNa

New member
עודף משקל זה לא אומר השמנה קיצונית

עודף משקל יכול לבוא לידי ביטוי גם בחמישה קילו. כמו שרשמתי, כולנו חוטאים "ברמה כזו או אחרת". רוב הגברים אוהבים כוסיות, במיוחד אם אלו גברים צעירים. משיחות והכרות עמוקה עם המין הגברי, יכולה לומר לך שהם אכן אוהבים לשטוף תעיניים ולראות נשים יפות, אבל כשהם מחפשים קשר רציני להתמסדות וחברים פונים אלי שאכיר להם חברות, הם לא מחפשים את כוסיות העל, אלא נשים אכותיות. כן, הם רוצים נשים נאות, אבל כוסיות זה לא הקו המנחה. אגב, כולנו בררנים! לכולנו יש דברים שאנחנו לא אוהבים, לא נמשכים ולא מוכנים להתפשר עליהם. גובה זה משהו שכיח ולגמיטי לחלוטין. גם גבר שעיר יכול להיות מושלם אבל יפול אחרי דייט אחד כי הוא קופיף והיא לא נמשכת אליו. לגיטימי לאחד דבילי לאחר. < רק אל תעלב בבקשה כי אתה (אולי) שעיר
>

© RoNa

New member
וקצת שיעורי בית על התופעה

שהולכת ומחמירה עם השנים. מתוך ויקיפדיה, ממדי התופעה: "ב-2001 נמצא ‏‏[3] כי בארצות הברית 61% מהמבוגרים סובלים מהשמנה. כן נמצא כי מספר הסובלים מהשמנת יתר הוא הגבוה ביותר מאז שהחלו לעקוב אחר התופעה‏[4]". זה רק הולך ומחמיר. 61% זה לא רוב האוכלוסיה? http://he.wikipedia.org/wiki/השמנה#cite_note-2 ועוד אחד כי זה מעניין (אותי), מאתר תזונה: "השמנת יתר מהווה את אחת הבעיות הבריאותיות החמורות ביותר בעידן הנוכחי. השמנת יתר מוגדרת כ"מחלה של המאה ה-21" ואף כמגיפה". "מהסקר היחיד והמקיף ביותר שערך משרד הבריאות בשנים 1999-2001 באשר למצב הבריאות והתזונה בישראל עולה, כי 62.2 אחוז מהאוכלוסיה היהודית הבוגרת סובלים מעודף משקל או מהשמנה". כאן זה כבר מעל 62%.. http://www.kal-med.co.il/KalMed_Diseases/KalMed_gaining_weight/ יכול להיות שהנתונים לא מדוייקים, אבל זה בהחלט מעיד על רוב. הרשת מפוצצת במאמרים ומקרים כאלה.

פלא68

New member
50 בחורים ידעו שאת שמנה ובאו לדייט

ואחד אחרי השני לא הלמו את רצונותייך. לכול אחד הייתה מגבלה. ואני שואל - האם השומן שלך הוא המגבלה או אולי הוא לא מגבלה ? אולי המגבלה על יחסים היא שונה לחלוטין ואת ממשיכה לדאוג לאכול מספיק על מנת להאשים את השומן בבעיות של חייך.

שימי לב

כמה פעמים בהודעה שלך חזרת על השורש ש.מ.ן למרות כל האכזבות (שיש לרבים מאיתנו) את לא יכולה להשליך את הכל לנושא הזה (באופן בלעדי). מההודעה שלך אפשר להתרשם שאת מקפידה להקטין את עצמך וחבל. אם זה מנחם אותך, אני גבר רזה, רוב הנשים לא אוהבות גברים רזים.

למעלה