אהבה ומהירות תגובה ( וסקר כבונוס
)
לשמחתי, אני כבר לא בסצינת הדייטינג (תודות לפורום הזה), אבל בחרתי בסיטואציה,
שמתאימה לרוח הפורום (ואני בטוחה שכמעט כל אדם נתקל בה לפחות פעם בחייו) כדי להמחיש את הדברים...
אומרים, ששתי שניות מספיקות כדי לקבל החלטה, וזה נכון גם לעולם הדייטים, כי אומרים
שלאנשים בדייט ראשון מספיקות שניות בודדות על מנת להחליט אם לדייט יהיה המשך או לא...
גורל הדייט נחרץ כבר בשניות הראשונות...
נניח ואתם יוצאים לדייט, וישר כשאתם פוגשים את הדייט שלכם אתם רואים\מבינים, שהוא לא בדיוק
לטעמכם...מה תעשו? תחתכו אחרי שעה? או שבכל זאת תתנו לו צאנס, ותיפגשו איתו לדייט נוסף
כדי להחליט?
1. איך אתם מקבלים החלטות (בכל תחום בחיים)? האם אתם מהירי החלטה\ בעלי שיפוט מהיר, או
שאתם מקבלים החלטות לאט?
2. האם אתם מסתמכים על האינטואיציה בלבד ופועלים מהבטן, או שאתם מקשיבים גם לקול ההיגיון
בהחלטות, שאתם מקבלים?
3. האם אתם חושבים, שהנטייה לדחות דברים\החלטות לרגע האחרון היא בהכרח דבר רע?
4. מה אתם חושבים על המשפט " אם יש לך רק כמה שניות להגיב, עדיף שלא תגיב" ?
5. האם אתם טיפוס של מסגרות וסדר יום קבוע? או בדיוק להפך?
לשמחתי, אני כבר לא בסצינת הדייטינג (תודות לפורום הזה), אבל בחרתי בסיטואציה,
שמתאימה לרוח הפורום (ואני בטוחה שכמעט כל אדם נתקל בה לפחות פעם בחייו) כדי להמחיש את הדברים...
אומרים, ששתי שניות מספיקות כדי לקבל החלטה, וזה נכון גם לעולם הדייטים, כי אומרים
שלאנשים בדייט ראשון מספיקות שניות בודדות על מנת להחליט אם לדייט יהיה המשך או לא...
גורל הדייט נחרץ כבר בשניות הראשונות...
נניח ואתם יוצאים לדייט, וישר כשאתם פוגשים את הדייט שלכם אתם רואים\מבינים, שהוא לא בדיוק
לטעמכם...מה תעשו? תחתכו אחרי שעה? או שבכל זאת תתנו לו צאנס, ותיפגשו איתו לדייט נוסף
כדי להחליט?
1. איך אתם מקבלים החלטות (בכל תחום בחיים)? האם אתם מהירי החלטה\ בעלי שיפוט מהיר, או
שאתם מקבלים החלטות לאט?
2. האם אתם מסתמכים על האינטואיציה בלבד ופועלים מהבטן, או שאתם מקשיבים גם לקול ההיגיון
בהחלטות, שאתם מקבלים?
3. האם אתם חושבים, שהנטייה לדחות דברים\החלטות לרגע האחרון היא בהכרח דבר רע?
4. מה אתם חושבים על המשפט " אם יש לך רק כמה שניות להגיב, עדיף שלא תגיב" ?
5. האם אתם טיפוס של מסגרות וסדר יום קבוע? או בדיוק להפך?