אהבה בצבא - יש מצב כזה?

אהבה בצבא - יש מצב כזה?

יש לי חברה מהפלוגה שלי אנחנו עכשיו במוצב קטנטן ואסור שמישהו ידע על זה בפלוגה גם לא חברים הכי טובים שלי כי יכולים להעיף את שנינו.. אני יוצא הביתה פעם בשבועיים ואז למשך סופשבוע אחד איתה אני נוגע בשמיים אבל כשאנחנו חוזרים למוצב אני שבוז מת כל השבועיים.. זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שאני באמת מאוהב וגם היא אוהבת אותי מאוד ומטריף אותי שאני לא יכול להיות איתה להוציא את האהבה שלי או אפילו לדבר עליה עם חברים במשך שבועיים שלמים! אני כאילו מתעלם מזה שהיא חברה שלי ומתייחס אליה ליד כולם כאילו שהיא אחת מהחבר`ה אני לא חושב בכלל על לחתוך את הקשר אלא אולי על לצאת מהפלוגה.. אבל אני גם ממש אוהב את הפלוגה שלי ולפני שהיא הגיעה ממש נהניתי בפלוגה. נשאר לי עוד שנה בצבא וגם לה משהו כזה.. חוצמזה מה? קשר יכול להחזיק ככה מעמד? כשהוא מקבל ביטוי רק פעם בשבועיים? היא יקרה לי כל כך... מה עושים אה? מה עושים??

צוחה

New member
יש כיבוי אורות לא ?

תקבעו באיזו פינה חשוכה ותדברו או ש"תדברו".....

דווקא נשמע מדליק...

הגחלת תמיד תבער במצב כזה ...זה בטוח.... תהנו אחד מהשני בזמן שאתם בבית כמה שיותר. ויהיה בסדר, הצבא נגמר בשלב כלשהו והחיים ממשיכים.

Zack DA

New member
קשר יכול להחזיק מעמד ככה, אבל

הוא לא יכול להתפתח הרבה. מצד שני, ככה זה בצבא, אין הרבה זמן ולפעמים צריך להתפשר על מסגרת יחסים כזאת.

שיי21

New member
היי:))

היי שבת שלום מה המצב? איך עוברת השבת? אני מקווה שאחלה בעצם אני בטוח כי זה הזבת שלכם בבית יחד לא:))) טוב גברבר אני מבין את הבעיה שלך אבל זה לא הכי מסובך בעולם...תמיד יש פיתרון לכל דבר חוץ מזה נגיד ותעבור פלוגה עדין תראה את החברה פעם בשבועיים לא? לכן מה שישתנה זה שתוכל להגיד לחברים על החברה שלך... לא יודע אם זה מה שיעשה לך את זה...כאילו אז הם ידעו שיש לך אחלה חברה חמודה מקסימה והכל ...ומה אז?... ההפך לדעתי זה שהיא איתך בבסיס זה יתרון ענק שאתה עוד יכול לראות אותה כל השבועים שאתה בבסיס תאר לך שהייתה צריך לראות אותה רק פעם בשבועיים וזהוא זה הרבה יותר קשה...וחוץ מזה תמיד אפשר להיות ביחד צמיד יש את הרגעים השקטים שלכם לבד בערבים בלילות או שתוכלו סתם לשבת לדבר לבד למה מה זה אומר??? לפי מה שאני יודע לדבר מותר לא??? ושיחשבו או שיגידו מה שבא להם... ואם אתה כבר רוצה לעבור תקח את הסיכון שיתפסו אותכם ואז גם כך תצתרך לעבור לא??? למרות שזה אוליי יהיה כרוך במעצר או משהוא דומה אבל פה אתה לוכח על עצמך את הסיכון...עכשיו לשאלה שלך שוב גם אם תעזוב הקשר יקבל ביטוי פעם בשבועיים לא?? לדבר סתם כך ורק שניכים אתם יכולים לדבר כל יום ואפילו יותר טוב כך פנים מול פנים ולא בטלפון שזה מרוחק לא תמיד מובן ניתוקים והכי חשוב יקר:)))) אז שוב לדעתי אין לך פה דילמה בכלל תזרמו כך תשבו תדברו לבד רק שניכים כמובן שלא על חשבון החברים בפלוגה תשלב את 2 העולמות שלך יחד ותיתן זמן לזה וגם לזה...ואין סיבה בעולם שתוותר עליה...במיוחד אם היא כך חשובה לך...וגם אין סיבה שתוותר על הפוגה שלך...זה לא צריך לבוא זה על חשבון זה תמיד אפשר לשלב בינהם...ובטח שזה יוכל להחזיק מעמדתלויי כמה רוצים וכמה משקיעים...טוב אחי מקווה שעזרתי מפה זה רק החלטה שלך...אז המשך אחלה שבת תעשה חיים והמון בהצלחה לכם:)) ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:))))

הדס100

New member
אני וחבר שלי הכרנו בצבא...

ונכון זה היה ממש קשה בהתחלה, למרות שכולם ידעו שאנחנו ביחד לא היה דבר כזה שנתחבק/נתנשק/נחזיק ידיים, כל פעם שהיינו ביחד בתרגיל היינו ממש מתעלמים אחד מהשני, עד היום לא ברור לשנינו למה, אבל, במשך כל התקופה ששירתנו ביחד אפשר להגיד שהיו לנו מריבות תמידיות על המון נושאים, ומאז השחרור הקשר עבר שינוי מהותי לטובה. זה קשה להיות בקשר במסגרת צבא, ועוד מוצב קטן... אבל לדעתי אם רוצים אז מסתדרים. אני לא רואה שום סיבה לכך שיעיפו אתכם, אם לא תתמזמזו בפומבי או משהו כזה... אם בא לך אתה מוזמן לשלוח לי מסר.

וואלה אחי

איזה תגובה אופטימית! תודה נראה לי שסידרת לי כמה דברים.. חוצמזה אני בנגמש עכשיו והיא בבית.. נראה לך שאם זאת הייתה השבת שלנו ביחד הייתי נכנס לפורומים באינטרנט דרך הפלאפון ומקטר על החיים? זאת רק השביזות מדברת..

שיי21

New member
היי:))

שבוע טוב מה המצב?:)) לא נורא זה בסדר השבת שלכם תגיע ההפך הציפיה עושה את זה עוד יותר טוב:)))) שמח שעזרתי אפילו בקצת אז שוב המון בהצלחה לכם ואם יהיה לך עוד בעיה אנחנו תמיד פה ניסמח להגיב ולייעץ אז שבוע טוב וביי:) ותזכרו:אל תפסיקו לחייך זה יפתור לכם חצי מהבעיות בחיים:))

אני חושב

שאם תעבור בסיס אז בכל מקרה אתם תפגשו רק פעם בשבועיים. רק שהפעם בכלל לא תפגשו. אולי באמת אפשר יהיה למצוא מידי פעם את הרגעים הבטוחים האלה להיות ביחד. אני מניח. נקווה שלא תתפסו. או שאם תתפסו זה לא יגרום להרבה מהומה. בהחלט. לדעתי הכי חשוב לצאת מנקודת הנחה שיש אנשים שגם אחרי שהם מחכים שבועיים. אפילו יותר. הם לא זוכים לקירבה כזו מאהבתם. אז על זה בהחלט יש להודות לדעתי. בהחלט. ואף הם נתקלים בה ביום ביום. לפחות חלקם. בהחלט. המון בהצלחה.

להפגש בסתר!

אל תוותר עליה או על הפלוגה בשום פנים ואופן...\ תנסו לקבוע לכם שיטות להפגש בלי שאף אחד ישים לב. בטח שזה קשה אבל אל תוותר על כלום- לא על האהבה שלך לחברה שלך ולא על הפלוגה!!!

למעלה