אהבה אסורה

אנני19

New member
אהבה אסורה

כואב הלב.נחתך. אני על סף גירושים.. תוך כדי התהליך..נפגשתי שוב עם אדם שרצה אותי מאוד לפני שהתחתנתי..התפתח רומן סוער..אהבה אמיתית. הוא רווק..לי יש שני ילדים.. ובעלי והוא מכרים... לא שכבנו...אני שומרת..בגלל שאנחנו מסורתיים ויש לזה השלכות...אבל נפגשנו כמה פעמים והיה מגע מדהים. איפה הבעיה.. הוא טוען שלעולם לא נוכל להיות ביחד..שהוא לא רואה את עצמו מגדל את שני הילדים..הוא חושש מאוד..וגם הוא מכיר את בעלי ופוחד שאנשים ידברו...שהוא גנב את אשתו כביכול.. יש לציין שהמשבר לא קשור אליו.. אבל אין ספק שהאהבה שלו אליי נתנה לי המון כוחות ונותנת לי..לעבור איכשהוא את כל הבלאגן... אבל מה אני עושה..עם הציפיות..ויש לי..ואני פוחדת שהלב שלי ישבר. שאלתי אותו..אם אתה כלכך אוהב אותי...איך אתה מסביר את זה שאתה מגדיר את הקשר ביננו חסר סיכוי? מה זה אומר לדעתכם? כואבת כלכך.

BazukaGirl31

New member

זה שהוא לא רואה את עצמו מגדל את שני הילדים ומתמודד עם לחשושי הסביבה הטורדניים, זה אומר שהוא בסך הכל בן אדם. גדול עליו, מה לעשות, ואפילו די הגיוני. לצערי ולצער כולנו, האהבה לא תמיד מנצחת, ויש נסיבות שבהן היא פשוט לא יכולה להתקיים. הייתי מציעה לך להתמקד בתהליך הגירושין, בעצמך ובילדייך, הם יזדקקו לך המון עכשיו ואת תזדקקי לכל הכוחות שתוכלי לגייס. אחרי שתתארגני ותסתדרי תתחילי לגשש את את השטח עם אותו רווק אוהב. אולי יצליח ואולי לא, אבל אז שניכם כבר תהיו הרבה יותר חכמים. בהצלחה

תוTית

New member
דבר ראשון

תכיני את עצמך לכאב לב, כי מתישהו זה יגמר. הוא לא רוצה אותך בצורה רשמית, לא רוצה "לשבור את הכלים", ולכי תדע אולי הוא בכלל מקבל ריגוש מהסיטואציה... בכל מקרה, או שתחתכי את זה-אם את חוששת משברון לב, או שתמשיכי כך-זה להחלטתך וקחי בחשבון שהסוף יבוא. הדגש כאן זה שלא תצפי לקשר אחר ממנו. הוא לא מעוניין באישה גרושה עם ילדים, לא מעוניין ללכלך את הידיים, לא נשמע שיש לזה סיכוי. קשרים מהסוג הזה נדונו להסתיים באיזה שהוא שלב, וככל שתפנימי את זה יותר מהר ככה יהיה לך טוב יותר על הנשמה. בהצלחה

זה רק לי נדמה?

שלאחרונה צריך לשים פה תמונה של הכותל ופתקים? אוסף שבורי הלב יותר נכון שבורות,כמדומני חורג מהתפלגות סטטיסטית סבירה...

תוTית

New member
אני חושבת

שאין זה פלא שדווקא כאן שומעים סיפורים שכאלה...
מה קורה ציני? איך ישנת?

kobitil27031

New member
קראתי לך צעירונת ותותי תמיד...

הכוונה ל יעוץ המיקצועי שאת מחלקת פה בחינם

מעניין

איך הוא ענה לשאלתך מהשורה הלפני אחרונה, נתן הסבר? אם כן אזי התמונה ברורה לך

לרוב האנשים

להיכנס לקשר עם שני ילדים , זה די מסובך ולא הכי הגיוני הוא עשה את תפקידו בזה שהקל עליך לעבור משברים - וככה זה יישאר תעזרי בו מבלי לפתח ציפיות זה לא כל כך גרוע פרק ב' , לרוב מכיל יותר ילדים בהרכבים שונים עצתי לך , להנות ממה שיש בינכם ולדעת לגדר את היחסים ולקבל את הטוב שיש בהם

למעלה