אדיוסנטה- תראו מה קורה בצפון לוב:

יריב71

New member
אדיוסנטה- תראו מה קורה בצפון לוב:

הכל מלא בעננים כולל CB וגשמים נרחבים.

יריב71

New member
חלק מה"פעילות" הזאת תתפשט לאזורינו:

במהלך יום שלישי, בעיקר לצפון הארץ. אבל נראה שזו רק "הכנה" לפעילות משמעותית בראש השנה. מצפה לנו שבוע "שמיח"

להערכתי - נראה עננות גבוהה . המשך

ובינונית לקראת החצי השני של השבוע וסוף השבוע כשאפיק הרום יתקרהב אלינו יחד עם זרם הסילון. עיקר המערכת ייתקע בבלקן-טורקיה ואנחנו בשוליים. בשישי - ראשון התקררות משמעותית והקרבה עננים עם סיכוי טוב לגשמים קלים בשישי בוקר, בשבת בוקר+לילה וגם ברשאון בוקר. הרגשה מרעננת להתחיל שנה חדשה. לא צפוי גשם משמעותי חזק ולא היורה אבל בהחלט משהו כמו שהיה לפני שבועיים ואולי מעט יותר.

קרס.

New member
בהחלט פתיחה מבטיחה לחודש זה

אגב, נדמה לי שהיורה מאופיין במערכת של ממש עם כיסוי נרחב. נכון? זו לפחות ההגדרה שלי. וחוצמזה, שלא יהיה גשם דמיקולו, אלא חזק

קרס.

New member
אתה יודע איך זה...

אני בא ונעלם... וירטואלי. אבל המז"א היה כל כך משעמם בימים האחרונים, שממש לא בא לי לדבר עליו

METEO

New member
תצ"ל רזו´ 1 ק"מ של האיזור -

אפשר להבחין בענני CB במרכז הים התיכון. אני בספק גדול לגבי ענני CB שהזכרת מעל לוב-נראית עננות בינונית

מדהים ! תגיד יש נועה 17 של אזורנו ?

אני מסכים לגבי העננות הבינונית. אבל נראה לי שיכולים להתחבא שם גם כמה CB נחמדים (מה שנקרא בשפת המקצוענים "EMBEDDED")

מדהים. יש נועה 17 גם לישראל ?

אני מסכים לגבי העננות הבינונית. אבל נראה לי שיכולים להתחבא שם גם כמה CB נחמדים (מה שנקרא בשפת המקצוענים "EMBEDDED")

יריב71

New member
נכון, יש גם עננות בינונית וגבוהה...

הקשורה לזרם סילון שהתפתח שם, אבל יש גם ענני CB במיוחד במפרץ סירטה

למעלה