אדורה

• פותח הנושא Siren
  • פורסם בתאריך

Siren

New member
אדורה

אני בכלל רציתי ללכת לסרגוס, אבל הביקורת שפורסמה במעריב הורידה לי את החשק. ההמלצות על אדורה בגיליון המסעדות של "על השולחן" נראו מבטיחות. כמו כן סקירה מהירה על הביקורות בפורום הראו שאין הרבה מקום לטעויות. אז הלכנו... מכיוון שאת התפריט של המסעדה אפשר לראות כאן, אני אמנע מתיאורן ואתרכז יותר בחוו"ד. המקום חשוך מאוד. יכול להיות שיש בזה קסם, עליי זה קצת הקשה. קשה היה להתרשם לגמרי ממראה וצבעי המנות. אני בטוח שיש אנשים שימצאו בזה קסם... היינו מאוד רעבים והיה לנו קשה לבחור רק שתי מנות ראשונות כך שהזמנו שלושה:
לחם שאור - הלחם מצויין אבל משהו בחימום שלו לא מקצועי. ללחם קרום מתפוצץ אבל הפנים רך. רך מידי, ומאחר והוא כבר פרוס לפרוסות דקות (שוב, מידי...) היה קשה למרוח עליו את הקונפי הנהדר או את האריסה.
סביצ'ה דג ים על קטיפת חצילים - סביצ'ה היא בדרך כלל לונפארק של צבעים טעמים. לאור התאורה החלושה במקום לא הצלחנו להנות ממראה הסביצ'ה. למנה לא היה ולו זכר קל של דג, השימוש בבצל היה מוגזם ורק קרם החצילים הציל את המנה מלחזור למטבח.
וחצי!
מרק היום היה מרק עדשים ושרימפס. מנה פשוטה טעימה אך לא כזאת שעושה חשק לעוד. אישית לא אהבתי את השילוב בין העדשים לשרימפס.
לצערנו, המנות העיקריות המשיכו לאכזב...
פילה בקר ברוטב פורט וקרנצ' פיסטוק. איכות הבשר היתה מאוד טובה, הרוטב קצת משעמם (בעיקר מתוק) והתוספות הוגשו באופן שאינו מעורר תיאבון. על תלולית של פירה הונחה שעועית ירוקה וגזר שנחתך בצורה הכי לא מגרה שגזר יכול להחתך... נתתי למנה
, נשמע מוכר?!
בן זוגי לארוחה הזמין קבב דג ים. מנה מאוד גדולה וכשביקשתי שידרגו אותה (אני אישית לא אוהב יוגורט) נתנו לה
לקינוחים כבר לא היה לנו חשק, ותחושת ציפייה גדולה פינתה את מקומה לאכזבה. והאם האכזבה באה בעקבות ציפיה שלא יכלה להתממש או שאדורה פשוט טובה, אבל שום דבר מעבר לזה?! אין לי תשובות לשאלות ובעיקר התעודדתי מגובה החשבון ומהציפיה לקראת הערמונים שיקנו עוד כמה דקות ב"גלעד ודניאל".

Siren

New member
ולמען ההגינות

בסביצ'ה היה דג, הכוונה היתה שטעמו לא הורגש והזכר היחידי לדג היה במרקמו...

ננה f

New member
ביקורת הוגנת ומאופקת

יפה. באדורה טרם הייתי, לא אוכל להשוות חוויות, לחלוק או להסכים. אבל, לחם שקרומו מתפצפץ ותוכו רך מראה על חימום נכון, או אפיה בו במקום, לא? אולי לא הבנתי את ההסבר... הכוכבים שלך, לא נתת את הדירוג, או שלא ראיתי. 3 מתוך 5 או 3 מתוך 10?

Siren

New member
צודקת...

הכוכבים הם מ-1 עד 5. לגבי הלחם, יש לי תחושה שהאפייה הסופית שלהם נעשית בתנור (ולא ע"י חימום במיקרוגל). עם זאת התוכן שלו היה רך מידי מכדי שנוכל להנות ממנו. סך הכל חבל כי הוא היה ממש טעים במיוחד עם הקונפי שום.

meravbr

New member
נראה לי שאדורה נופלת לקטגורית

"מסעדה נחמדה ולא יקרה" ולא צריך לבוא עם ציפיות לאוכל שמפיל אותך לקרשים, ובעיקר לבחור את המנות הטובות יותר (למרות שיש לציין שמאד נהנתי מהבחירות שלי, אבל הם התבססו על ידע מוקדם
)

shmantz

New member
אדורה ../images/Emo41.gif

ביום שבת הגענו לשם 2, בשעת אחר הצהריים, ללא הזמנה מוקדמת. היה מקום, התיישבנו, אבל לא יכולנו להתעלם מתחושת המחנק באוויר. היה חם מאוד (אנשים ישבו עם חולצות קצרות) והוה באוויר ריח לא נעים של כלור. בנוסף, האקוסטיקה הייתה לא משהו. העפנו מבט בתפריט ומהרנו לצאת בלי להזמין. לא התחשק לנו לשבת במקום מחניק כל כך.

למעלה