אדוארד פרלונג

elina002

New member
אדוארד פרלונג

שם מלא: אדוארד וולטר פרלונג (הוא שונא את השם האמצעי שלו) תאריך לידה: 2 לאוגוסט, 1977 מזל: אריה מקום לידה: גלנדאל, קליפורניה צבע עניים: ירוק צבע שער: חום משפחה: האמא של אדי אילנור טורס אבל הוא הפסיק לגור איתה קצת לפני הצילומים של שליחות קטלנית 2. הוא עבר לגור עם הדודה שלו ננסי לפיה והדוד שלו שיין פרלונג. אדי בחיים לא פגש את אביו הביולוגי ויש לו אח למחצה שקוראים לו רוברט. שחקנים אהובים: ג'ק ניקולסון, קווין קוסנר וג'ודי פורסטר. מוזיקה אהובה: U2, אירוסמית' ופינק פלויד. השורשים של אדי: הוא חצי מקסיקני ובחלקו הוא רוסי הערות שלי:
הוא גם דיגמן עבור קלווין קליין למרות גובהו היחסי לדוגמן נמוך (מטר 70)
יש לו כל כך המון חתולים בבית שהוא לא רוצה להסגיר את מספרם ויש לו גם כלב אחד ושני עכברים (האלה מפקר)
הוא פוחד מאור הזרקורים
לא ממזמן הוא עבר גמילה מסמים ואלכוהול ואז בגלל מספר הסתבכויות עם המשטרה הוא איבד את תפקיד ג'ון קונר בשליחות קטלנית 3 ואז שוב חזר לסמים ואלכוהול ושוב נגמל
הוא כרגע מצלם את העורב 4 עם דיויד ברונזה (אנג'ל)
בין סרטיו המרובים יש את: שליחות קטלנית 2, אודסה הקטנה, אמריקה X, פקר ודטרויט רוק סיטי

elina002

New member
וגם

בערך בגיל 15 הוא הוציא דיסק ביפן שיצא ביחד עם הפסול של השומר של וויטני יוסטון וביפן הוא הפיל אותה ממקום ראשון

elina002

New member
וגם

לאחרונה הוא הפסיק להיות צימחוני בגלל בעיות משקל

elina002

New member
וגם

כשפעם ילדים נכנסו למכלאה של חתולים והרביצו להם באלות והרסו את המקום אדי נתן המון כסף למקום ולקח את כל החתולים שנשרו בחיים לבית שלו להתאוששות

Runaway Train

New member
באמת??? גו אדי גו!

וזה PETA והוא אידיוט אם הוא הפסיק להיות צמחוני..למי אכפת מבעיות משקל,שיטפל בעצמו!!

elina002

New member
עכשיו הוא גם יהיה יותר סקסי

שילמו בשביל העורב 4 כסף בשביל לבנות אדי עם שרירים *נמסה* דרך אגב תבדקי את האתר שלי יש בו המון על אדי במייוחד תמונות www.angelfire.com/ill/elina/index.html ש לי שם המון מידע על אדי ותמונות

elina002

New member
חייבת לשים עוד תמונה שלו ודרך אגב

הוא השתתף בקליפ של אירוסמית' livin' on the edge

elina002

New member
וגם

הוא שונא פרווה הוא גם שונא אנשים שלובשים פרווה פעם הוא ראה אישה לובשת פרווה ברחוב וצעק לה כלבה

elina002

New member
וגם

הוא גולה ע"י מלהקת לסרטים במועדון בנים בעיר מולדתו

מיצי007

New member
אדי שולט../images/Emo70.gif

הוא פשוט שחקן מעולה ואיכותי וגם סקסי במידה....

elina002

New member
כאילו ברור ואני מתה לראות אותו בעור

בעורב 4 עם גוף שרירי אדי סקסי שלי!!!!!!!! דרך אגב משהו יודע איך הסתימה התביעה של הכלבה הזאת דומיניק ג'קלין שתבעה אותו ואמרה שהוא התעלל בה כאילו מה היא חושבת היא יצאה איתו כשהיא הייתה בת 28 והוא היה בן 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elina002

New member
יהיה נחמד עם תענו לי בנתיים עוד תמו

נות של אדי הסקסי שלי

למעלה