אגנסו הביתה!!

אגנסו הביתה!!

אגנסו זה לא החלוץ שביתר צריכה הוא לא סקורר כל היום מחטיא ואני לא שופט אותו ע``פ משחק אחד בקצור צריך חלוץ שממצב אחד עושה גול ולא מעשר

הבעיה שלכם שאתם מסתכלים

רק על כמות השערים שלו אתם לא מסתכים על התנועה והבישולים שלו שזה משדרג תהתקפה שלנו ומושך אליו תבלמים ומשאיר תאחרים דיי חופשים אז עדיף ש...

ההיפך

איזה בישולים? מה הוא תורם להתקפה? הוא דווקא די כבד...ולמשוך בלמים..?זה מה שמקבלים מחלוץ של 800 אלף דולר לעונה? תסכים איתי שבכסף הזה אפשר להביא חלוץ הרבה יותר טוב.

astrix4

New member
יש צדק בדבריו!!!!

אנחנו צריכים חלוץ "קילר", מישהו שמדבר תכל'ס , כי מכידרורים יפים בלבד לא יוצא יותר מדי. הבעיה גם שהוא יותר מרוקאי ממרוקאי וחוטף צהובים על שטויות ומאבד את הפוקוס בגלל שהוא עצבני כל הזמן.... מה אני יכול עוד להוסיף? מה גם שהוא לא רוצה להישאר בבית"ר וצוטט השבוע כאומר ש"אולי עדיף לו לשמור על הרגליים שלו עד סוף העונה ולעבור לשחק בחו"ל". כל עוד שיש מספר מוגבל של זרים שאפשר לשתף, אנחנו חייבים חלוץ אחר.נקודה.

אם אתה חוזר לדברים האלה...

במקומו של פרננדז הייתי מוציא את אגנסו מחוץ לסגל עד לסוף העונה. מי שמע על כזה דבר ששחקן ישמור על עצמו עד סוף העונה ויעבור לקבוצה אחרת?! אפילו בישראל אני לא זוכר מקרים כאלה! אגנסו מבייש את עצמו וחבל שפרננדז לא עושה כלום בנידון.

יואי

New member
מה אתה מבלבל ת'מוח

אגנסו חלוץ מצויין, הוא החלוץ הכי טוב בליגה כיום. הוא לא רואה את קואולטי ממטר. שחקן שאת הכל המצבים שלא הוא צריך ליצור לעומת קואולטי שהכל מגיע לו על מגש של כסף. גולים יכנסו בסופו של דבר, מה שחשוב שהוא תותח בכל מה שקשור בהכנת המצבים. אם תהיה בעיה היא תתחיל כאשר זה יבוא על חשבון מסירה לשחקן אחר. ולבנתיים מלבד המצב שהיה לו מול הפועל ת"א הוא משתף פעולה היטב עם שאר שחקני הקבוצה. חוץ מזה אתמול ניתן היה לראות קצת ניצוצות של ביטחון אצל מליקסון. שמבחינתי הוא מספר אחד! למה מספר אחד? א. הביטחון שלו ברצפה כי לעומת כל שחקן אבל כל שחקן שמשחק היום בביתר האוהדים מחכים לטעות שהוא יעשה. עוד לפני שהוא נכנס מקללים אותו ואם פרננדז הגדול נכנע לקהל אז מי זה מליקסון שלא עבר הרבה שלא יכנע. ב. בהמשך לחוסר הביטחון כל מה שנשאר למליקסון לעשות זה לשחק על בטוח ולא להביא את היכולות שלו בעיקר באחד-על-אחד ולמסור כל כדור שמגיע לו מה שיוצר מצב שבו מליקסון הופך להיות משהו כמו רענן דרעי... ג. למה הוא שחקן גדול, למה מבחינת שליטה בכדור הוא גם לא רואה את בניון שהמהלכים שלו הם בעיקר באמצעות מהירות לעומת מליקסון שמסוגל לעבור שחקנים על מטר מרובע. ד. כמו שביתר חיכתה לשחקן בדמות אלי אוחנה בכדי להשפיל את היריבות שלה ככה ביתר צמאה לשחקן שמסוגל להשפיל שחקני הגנה, תשאלו את רמי חאליס ואיסמעיל עמר מה קורה שהם משחקים מול מליקסון בסוף המשחק הם לוקחים שני אופטלגין. ה. לגבי איבודי כדור שלו התשובה ברורה. ככל ששחקן נוגע בכדור כך הוא יותר מאבד השוואות באופן יחסי: מייקל ג'ורדן בשיקגו - מספר 1 בליגה באיבודי כדור רונלדיניו - מספר אחד באיבודי כדור. ז'רום לראוה - גם הוא מאבד הרבה כדורים אבל עדיין כולם אוהבים אותו חברה תנו צ'אנס, אבל צ'אנס אמיתי!

ynyr

New member
אגנסו הביתה

אולי יש לו כישרון אבל הוא שחקן אגואיסט שלא מוסר ורק מנסה להביא גולים לבד. רואים עליו שהוא חושב שבית"ר לא מתאימה לרמה שלו...

לרואה ורונלדיניו מאבדים כדורים ליד

רחבת היריב אבל מליקסון מאבד בחצי וחטפנו בגלל זה גולים ראה מול אשדוד עם קאנן

me28m

New member
אגנסו טוב אבל לא מספיק טוב לנו

אנחנו צריכים חלוץ זר טוב יותר ברמה גבוהה

אגנסו צריך ניעור קטן

הוא לא פוגע. כדורים שלו פשוט לא רוצים להכנס לשער. הבעיה היא שפרננדס לא יוריד אותו אף פעם לספסל. כמו שהוא לא יוריד את לרואה (גם ביום חלש) או פבריס פרננדס (אא"כ תהיה לו סיבה אישית. לא מקצועית) ככה שכל עוד יצחקי יפגין יכולת טובה (כמו אתמול), אסולין ימשיך להתייבש על הספסל (כמו אתמול).

יואי

New member
יש לי הסתייגות כלפי דעתם

לגבי אגאנסו אתם אומרים שהוא סוציומט, מה נגיד על אסולין. תנו לו קרדיט כי מבין הזרים נראה שהוא הכי רוצה להצליח, הוא נכנס, מתקל, מתעצבן, ומדוכא הוא פייטר אמיתי. לגבי זה שפרננדס לא מספסל את לרואה גם ביום חלש זה משום שעם הוא ביום חלש כל ביתר ביום חלש ומה לעשות שהוא שחקן שיכול לעשות בהברקה אחת ובמסירה אחת גול. לגבי פבריס פרננדס התמונה מתחילה להשתפר מול כפר-סבא הוא היה הכי דומיננטי וגם ביום שבת הוא הציג יכולת מצויינת, נראה שמתחיל להיות לו חשוב לשחק למען ביתר וגם הוא מגלה אכפתיות. לגבי לואיס פרננדס חברה תנו לו צ'אנס אל תחפשו את הרע שבטוב. ההפסד לכפר-סבא היה בגלל השחקנים שלא רצו לנצח וזה הכעיס אותו ובאותו ערב כבר כל העיתונאים "החברים של גרנט" מינו אותו למאמן. תעמדו אתם במקומו איך הייתם מגיבים התגובה שלו הייתה מוצדקת ולגיטימית ביותר. אוהדי ביתר תפסיקו לשחק אותה קדושים הכל בידינו. משהו לגבי אוחנה... אחרי המשחק הזה אני מת אבל מת שכפר-סבא ירדו ליגה אחרי ההתבטאויות שלו על פרננדס. כאילו הוא זה שניצח ואיך כל העיתונים מהללים אותו. מנסה לקנות את אהדת הקהל בעקיצות על פרננדס. יאללה ביתר יום ראשון בלומפילד מפוצץ!!!

לא חושב שאגנסו סוציומט או אגואיסט

אני אומר: לא הולך לו? הוא לא החלוץ הראשון שנקלע לתקופה כזאת. אחת הדרכים לטפל בה - זה ספסל. להעלות אותו חצי שעה אחרונה. 20 דקות. להרבה חלוצים גדולים - דבר כזה סיים את הבצורת. אפילו לאסולין ! בקשר ללרואה, אני מסכים שהוא יכול לסיים משחק במסירה אחת. כבר כתבתי כאן, שיש פעולות שלו, ששוות להשאיר אותו משחק שלם. הנקודה שלי היתה, שפרננדס לא יוריד את אגנסו לספסל בתור איזשהו עיקרון. כאילו גם אגנסו יכול לסיים משחק במסירה או פעולה. דחיל ראבאק ! הוא לא רואה שהשחקן נמצא בתקופת בצורת? אני משער שאגנסו בעט את הפנדל, במטרה לשבור את אותה בצורת. גם זה לא הלך ! שיעלה אותו פעם או פעמיים מהספסל !

מה נגיד על אסולין?

מישהו אמר שאסולין חלוץ מושלם? לפי דעתי הוא אחד החלוצים הפחות טובים בארץ

אני רואה את אגאנסו... ומתגעגע ל..

אלי אוחנה - ולא חלילה בגלל שהוא כמו אלי.אפילו לא שמינית -וזה שחקן שגדל בריאל... כשמביאים שחקנים כמו אגנסו ופרננדז ושופכים עליהם מיליונים ,קל יותר להעריך איזה אייקון,תותח עולם היה לנו כאן- איזה נס משמיים ירד אלינו פתאום . איפה הוא ואיפה אגאנסו.לשם ההשוואה-את אלי ,מכרו למכלן ב 275 אלף דולר... היום הוא היה נמכר בלפחות פי 20 .במכלן, הוא הרוויח בסביבות ה 300000 דולר לעונה.אגאנסו מרוויח פי שניים ממנו לפחות - זה כדי שנבין את ההבדל בתקופות. שבוע שעבר ראיתי בערוץ 5+ ב3 בלילה משחק של בית"ר נגד ב"ש בב"ש. ניצחנו אבל זה לא העניין. ב 25 דקות שראיתי , אלי מסר 15 מסירות מדויקות, נגח עוד איזה 7 , נעשו עליו לפחות 5 עברות וגם שם גול. בפעם היחידה שהוא איבד כדור כמעט יצא שמנו מזה גול... ולא הזכרתי בכלל את המנהיגות , ההכוונה , המודל לצעירים ועוד טונות של דברים ששום סטטיסטיקה לא רואה. איפה היום אפשר להביא חלוץ ברמה הזאת ובתפוקה הזאת ? אין מצב.רק אם נשלם 30 מיליון דולר + משכורת שנתית של 5 מ.ד. האמת - דיברתם על אגאנסו,חלוצים וכו' ונזכרתי ***אין לי שום מסר כאן - סתם קצת פרופורציות.

למעלה