אגיד לכם תאמת..

ארטיימר

New member
אגיד לכם תאמת..

עכשיו אני בהפסקה משידוכים.. לא החלטה או משו.. אבל ככה זה עכשיו.. ואני יודעת שזה לא טוב.. אבל לא יודעת.. כבר לא.. אני מרגישה כאילו אני לאמתקדמת לשום מקום.. וההצעות שיש לא נראות לי ואני אפילו לא רוצה לבדוק אותן.. איך מתעוררים עכשיו.. כי זה לא טוב..

ארטיימר

New member
. יפה.

ועדין, אני קצת במנוחה כזה.. זה לא טוב.. אין לי כח לטפל בכל זה.. למה הוא לא מגיע ודי, שמישו יגיד שם לענין, בחור לענין, נראה לענין, מתאים, אוהבים, יופי חתונה ביי

כפי שאמרתי

מה שלא תלוי בך, לא באמת גורם לך מנוחה. מה שכן, את יכולה לקבוע לעצמך שהתקופה כולה תהיה מנוחה אחת גדולה. ולא משנה אילו אתגרים היא מעמידה בפנייך.

לא מכיר את הסיפור שלך

אבל אל תדאגי.. שהוא יגיע משמיים גם אם לא יהיה לך כח את תפגשי איתו ככה שאת יכולה לקחת לך הפסקה..

ארטיימר

New member
זהו.

זה השדכנים. אסור להם להציע. הם לא מבינים כלום.. למה בכלל יש שדכנים? סתם לעצבן אותנו? מה הקטע סתם לזרוק כל מיני , הם אפילו לא מכירים אותי, ואם אני אומרת שמשו חשוב לי, אז הם חופרים. כאילו שהם הולכים לחיות את כל החיים שלהם עם משו לא מתאים

תעשי כמוני

לא נפגשתי בחיים עם הצעות של שדכנים ואני לא רשום אצל שום שדכן, נפגשתי דרך הצעות של משפחה וחברים.

ארטיימר

New member
אז מה..

לומר להם שאני לא מעונינת? ברור שדרך כאלו שמכירים אותי זה ליגה אחרת.. אבל מה השדכנים האלה חושבים לעצמם? למה הם קיימים? תכלס, מי מרוצה מההצעות שלהם? לא יודעת על סמך מה הם מאחדים כרטיסים שם.. מענין.. הם מעלים בטח לתוכנה.. ואז האקסלים שלהם משתבשים ואנחנו נפגשים עם הבאגים שלהם צריך להבין באנשים כדי להתאים

חחח חזק, יוצאת עם הבאגים שלהם :)

אל תתייאשי, את בחורה חזקה, אם בארזים נפלה שלהבת מה יעשו חברי הפורום ?! :)

מסכים עם כל מילה...

אין שדכנים! נפתח איגוד רווקים עצמאיים... מי ביקש מהם להתערב... אבל מי ביקש ממך לשמוע להם, תשלחי אותם בעדינות אבל חד משמעית!

קליט

New member
ארטי

אל תעבדי עם שדכניות שלא מבקשות לראות אותך, או שלפחות כמו ב`בנין עולם` שאת עוברת ראיון, והם התרשמו ממך . ואחרי זה את מסננת את השדכניות המטומטמות שסתם מציעות בלי קשר, ומוצאת דרך איך להסתדר עם השדכניות השקרניות ולתת להן להבין שחבל להן על הזמן אם הן יציעו הצעות לא ראויות .

שםאנילא

New member
סלחי לי על השאלה...אבל

אולי היא לא במקום אל תשכחי מהיכן אני בא... : ) המשפחה לא מציעה לך דברים? למה צריך שדכנים?

אם

הבנתי נכון, תחושתך נובעת בעקבות מקרה (או כמה) מסויים שתמציתו, שנפגשת עם אחד שהציעו לך דרך שדכנות, והתאכזבת נורא, בנוסף לשלל "ההצעות" שלבסוף מתבררות כחסרות שחר ובסיס. זה גרם לך לעודף רגש, ומכאן לחוסר כוח, לתשישות, לחדלון חושים וכו'. בתור בחורה מאמינה, בטח יודעת את, "שאין אדם נוקף אצבעו למטה אא"כ מכריזין עליו מלמעלה". שזה אומר: שאין מציאות בעולם כלל שזזה לולא רשותו של מקום. כל הצעה, טלפון, ציוץ, פגישה, מחשבה - הכל בידי שמיים והכל מכוון בדקדוק רב! השאלה היא לא: "למה השם ככה עושה לי", למה אי אפשר שיבוא כבר "האחד" שלי, בקלי קלות.. אלא: מה השם רוצה ממני במצב כזה, מה השם מלטף אותי בסיטואציה הזאת. אם שאלותייך יהיו הראשונות, באמת לא פלא שתש כוחך, במצב רוחך הירוד ובחוסר המוטיבציה להלחם. אך אם צורת שאלותייך יהיו כאופן השני, תהיי בטוחה שאת תמצאי את הטוב בכל מצב, תוכלי לקחת את זה כמנוף להתעלות, להיות בנויה יותר, חזקה יותר, ובעיקר - מוכנה יותר לרגע האמיתי.. אמת זה לא קל, ניסיון קשה וכואב, אך זה אפשרי! (והמציאות שלך מוכיחה את זה..) דרך צלחה!

'הבוטח בה'-חסד יסובבנו'

לא אני אמרתי את זה,אמר את דוד המלך ע"ה. אין מלים אחרות להעלות את המורל חוץ ממילות התהילים של דוד המלך. גם לי מידי ההרגשה הזאת. אבל אני תופס את עצמי,ומחייך כי אני בוטח בהקב"ה ויש לי על מי לסמוך על דוד המלך ע"ה. שהו , אין מילים אחרים להרגיע. אפילו שבתוך תוכי אני חושב מידי פעם לעצמי שפשוט שאין בנות נורמליות או הורים נורמלים..אבל אני לא נותן למצב הזה ולחשיבה הזאת לשבור אותי או לייאש אותי.

למעלה