הקוים העירוניים לא בהכרח של אגד
מסתבר שגם קונקס מפעיל קווים עירוניים בעלות של 3.40 ש"ח לנסיעה שזה הרבה יותר זול מאגד וממוניות העיר המקרטעות. קיבלתי מן חוברת של קונקס לתחבורה עירונית שזה פחות או יותר מכסה את איזורי התחנה המרכזית - רחוב רוגוזין- קיבוץ גלויות, בנית ברית ושדרות ירושלים. ניתן להוריד את לוחות הזמנים (נראה לי לא בטוח) מאתר קונקס, ואם ממש תתעקש אני מוכן לסרוק אותו כאן לאתר. אגב מי שקונה כרטיסיה של 11 נסיעות, יקבל נסיעה ב- 3.10 ש"ח. עכשיו, ממתי נהייתי מומחה לתחבורה ציבורית?, אז זהו שהחל משבוע הבא אני צריך קבוע לנסוע לתל אביב. בניגוד לאריה מלך החיות שבדרך כלל נודע בסבלנותו, לי אין סבלנות לנהגים 'סבלניים' ולכן אני פשוט החלטתי להתנייד ללימודים (בתל אביב) רק בתחבורה ציבורית. עכשיו יש לי כמה אלטרנטיבות. ממה שככה בדקתי יש את הרכבת שזה 13 ש"ח לכיוון, לעומת קונקס שזה 7 ש"ח לכיוון. מכיוון שהמחיר של קונקס הוא בגדר בדיחה, ועם כזה מחיר לא שווה לטרוח ולקחת את הרכב אז נראה לי שבחרתי בהם. לגבי מוניות העיר נדמה לי שהם לוקחים בין 10-11 ש"ח לנסיעה, אבל הם לא אמינים אז עליהם אני לא בונה. טרם יצא לי לברר אבל מישהו יודע מה זה מסוף 2000 כי קונקס מפעילה קוים לשם (תל אביב) ואולי זה יהיה לי יותר קרוב ללימודים....