אגדה מודרנית שווה לכולם

אגדה מודרנית שווה לכולם

אגדה מודרנית כשנוצר הצורך לתרגם את המילה COMPUTER לעיברית, התעוררה בעיה איזה מין יהיה המכשיר הזה. לצורך כך הורכבו שתי ועדות של מומחים: האחת של הנשיםוהאחרת של הגברים. כל קבוצה התבקשה להביא לפחות חמישה נימוקים עיקריים להמלצותיה. קבוצת הנשים המליצה שהמילה COMPUTER יהיה זכר כי.... 1. כדי לזכות בתשומת לבו צריך להדליק אותו. 2. הוא יעשה בדרך כלל את מה שמבקשים ממנו אבל לא יעשה כלום מעבר לזה וגם לא יחשוב בעצמו לעשות זאת. 3. הוא אמור לפתור את בעיותיך, אך רוב הזמן הוא הבעיה. 4.ברגע שאת מתחייבת לאחד, את מגלה שאילו היית מחכה עוד קצת היית מקבל מודל חדש יותר. 5. בדרך כלל הוא מתיישן בתוך חמש שנים וצריך להחליף אותו, אבל את חושבת שאם השקעת בו כל כך הרבה, צריך להשלים עם זה שאת תקועה עם מודל בעל תפקוד לקוי. הגברים המומחים לעומת זאת טענו איך לא שהמילה CUMPUTER חייבית להיות נקבה משום ש...... 1. אף אחד להוציא את בורא עולם, אינו מבין את ההגיון הפנימי שלהן. 2. השפה שבה הן מתקשרות ביניהן אינה מובנת לאף אחד אחר מלבדן. 3. אפילו שגיאתך הקטנה ביותר נשמרת בזיכרון ארוך טווח לשימוש במועד מאוחר יותר. 4. ההודעה ``הוראה שגויה`` נותנת בערך אותו מידה כמו: ``אם אתה לא יודע מדוע אני כועסת עליך, אני בהחלט לא מתכוונת להגיד לך את זה``. 5. ברגע שאתה מתחייב לאחת, אתה מוצא את עצמך מבזבז חצי משכורת על אביזרים בשבילה. סיכום..............מכיון שלנשים שמורה תמיד המילה האחרונה קוראים ל- COMPUER ................ מחשב.... תודה על הקריאה נא להשאיר תגובות ושאף אחד לא יקח כלום אישית כי זה ממש לא הדרך מחשבה שלי.........בתודה איתנצ`יק.....נ.ב הדרך המחשבה שלי אני אכתוב בזמן אחר ביייייייייייייייבייייייייייייייייי

איתן :))

ב``ה איתנצ`יק אני רווה ממך מלא מלא נחת, את המחשב הצלחתי להכניס לך עמוק עמוק לנשמה.. חמוד, נהנתי מכל משפט, מכל שורה, מכל מילה, מכל אות, ומכל פסיק. תמשיך ככה, ... שלכם ובשבילכם באהבה Kיציק

זה לא התפרסם כאן בעבר???

אם אני לא טועה אז סלולרית כבר פירסמה את זה תחת הכותרת ``קטע נחמד`` תחפש ואם לא תמצא אז כנראה שטעיתי... אוהב אותך תקוות

חבר`ה באמת סליחה

חבר`ה סליחה זה כן היתפרסם פעם אני פשוט לא כאן הרבה אז ככה שכל דבר שאני כותב או מקבל חומר לזה זה סיכון אצלי קבלו את היתנצלותי

מחשבותי על הנושא

לפי דעתי כל הדבר הזה שטויות אחד גדול!!! לצערינו יש כאלה שבאמת חושבים ככה לכן הנשואים שלהם לא מחזיק מעמד. לדעתי אם 2 אנשים באמת מאוהבים אחד את השני הם לא יחשבו על עצמם בכלל אלא כל אחד יחשוב על השני ככה שכל אחד נותן לשני אבל צריך לדעת גם איך לקבל. זה עוד בעיה שבאמת יש אנשים שהם ככה נותנים אבל לא יכולים לקבל מאחרים וזה כמעט אותו דבר לאלא שלא יכולים לתת. אז אם אתה רוצה שיהיו לך יחסים טובים זה הדבר הראשון שאתה יכול לבדוק ומכאן אתה כבר תידע מה לעשות........ואם אתם אלה שקוראים את זה לא ככה נותנים ומקבלים אולי באמת תתחילו לחשוב על זה........... בתודה איתנצ`יק הקטנצ`יק...( אשמח לראות עוד דעות של אנשים על הנושא ומי שמעוניין לדבר על זה יותר אתם יודעים איפה למצוא אותי :)))))

למעלה