אב מתעלל מינית בבנויו-איך הוא מתרץ

AYELET1

New member
אב מתעלל מינית בבנויו-איך הוא מתרץ

את זה? כנראה לא רק לסביבה, אלא גם לעצמו, כדישיוכל לישון עם האשמה כבדה כזו... רצוף לינק לראיון שהתנהל עם אב כזה. ראיון וכתבה עליו, במהלכה רואיינו אנשים נוספים, המכירים אותו. מה אומרת מזכירת הקיבוץ , בו ארע הדבר? היא בכלל טוענת שמגזימים עם ניפוח הפרשה... מעניין גם איך אנשים בסביבתו של המתעלל, מתרצים כלפי עצמם את חוסר מעורבותם... מוזמנים לחוות דעתכם. http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=110615&contrassID=2&subContrassID=13&sbSubContrassID=0

שדמה

New member
התחלתי לקרוא ועבר בי גועל../images/Emo46.gif

איילת את דעתי בנושא אתם יודעים... לדעתי זה פשע לאנושות ועל זה צריך חד וחלק עונש הכי כבד, איי כמה כעס זה מעורר בי וסלידה, וכל יפיי הנפש שיחרישו... אוי על הבוקר ... הייתי חותכת לו את הכלי ששימש אותו גם אם זה "רק" הידיים. בוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

הקטע שהוא לא הבין את מה שעשה

כאילו זה רק "קצת" לא בסדר, ו"מה יש? מה אתם עושים ענין?" בכל מקרה, אנחנו כהורים צריכים להזהיר את הילדים שלנו, כן, גם הבנים, גם הבנות, אולי אתם סומכים על האבא-הבעל, אבל זה יכול להיות כל קרוב, או אפילו ילד אחר בבית הספר. אני סיפרתי לבנות שלי והזהרתי אותן, וכל פעם עושה להן תחקירים קטנים, ושמה לב לכל סימן וכל דבר, בלי שהן יודעות, מסתכלת מהצד, רואה התנהגות וכו´.

bimbo.

New member
טענת האב שהוא לא ידע שהוא

מזיק לבנותיו, מופרכת מעיקרה. עובדה שהוא דאג לשמור את הדברים בסוד. הוא גם דאג להתחיל עם קטינות, כי ידע שעם בוגרות יותר זה לא יעבור בשקט. ומזכירת הקיבוץ הנכבדה, שגם לגביה נטען ש"לא הפנימה" (איזו שטות), היא בסך הכל לא רצתה להודות שגם בקיבוץ מתרחשים דברים מכוערים. הרי תמיד מספרים שהקיבוץ הוא גן עדן לילדים. נכון, יש שם מרחבים, וחופש וחברה גדולה, אבל כמו בכל מקום בו חיים בני אדם, ישנם מצבים לכאן ולכאן, ואין טעם להכחיש. ההכחשה, או כפי שהם קוראים לזה "לא הפנימו", עושה עוול גדול לבנות.

למעלה