אבריל - אמת או תדמית?

Hadar Mariano

New member
אבריל - אמת או תדמית?

היי! קודם כל, רציתי לומר שקוראים לי הדר ואני חדשה פה, ומזל"ט לפורום וכל זה
אני חברה בפורומים שונים בהרבה מקומות, ובהרבה מהמקומות האלו מפקפקים באמינותה של אבריל. למשל, שהיא אמרה שהיא כתבה את כל השירים בדיסק שלה כשהייתה בת 16, אך בדיסק ניתן לראות כי בכתיבת השירים מעורבים המון כותבים אחרים. "אני לא זמרת פופ. אני מנגנת על גיטרה". זה ממש לא נראה כך. העניבה, תדמית ילדת הפאנק, הטאטוטים המזוייפים. אני אישית חושבת שמה שאבריל תמיד אומרת, ש"זו אני ואני פשוט עושה מה שאני עושה", זה ממש מזוייף. העניבות, האטיטוד, הכל פלסטיק, הכל ממוסחר. אני לא רוצה להרגיז אף אחד, אני רק רוצה לשמוע דעות בנושא. וג´סט פור דה רקורד, אני מאוד אוהבת את השירים של אבריל. לא אותה עצמה, אבל את המוסיקה.

4667

New member
ברוכה הבאה ו...

היא אכן כתבה אותם אבל עם הרבה אנשים אחרים, גם זמרים גדולים ממנה עשו ועושים ככה עד היום. בקשר לעניין של הפופ, אני אישית לא הצלחתי לשמוע ראיון איתה שהיא אמרה את זה אבל הרבה כנראה שכן, ואני לא יודע בדיוק למה היא אומרת את זה, כי חלק מהשירים שלה הם כן פופ. יכול להיות שגם התמידת והעניבה והכל זה משהו שהחברת תקליטים שלה קבעה בשביל שהיא תהיה שונה אבל אי אפשר בדיוק לדעת מה נכון ומה לא. מה שבטוח זה שמאחורי השירים יש איזהשהו מסר למרות שהרבה אומרים שגם זה לא נכון, אבל לפחות לגבי זה הם בטוח טועים, יש הרבה מאחוריהם. זהו לעכשיו

למעלה