אבקש את תשומת ליבכם לפרשנות שלי..

Amazing18

New member
אבקש את תשומת ליבכם לפרשנות שלי..

כבר מתחילת התוכנית, כל הקטע של הכוח ירושלים.. סער פדידה.. החזרה מחו"ל כדי להעלות את הקבוצה ליגה ולהוביל אותה לאליפויות.. הכל כל כך הזכיר לי את בית"ר ירושלים ואלי אוחנה. כאוהדת מושבעת החלטתי להעמיק בנושא ומצאתי תיאור מושלם לשחקן המדהים, אלי אוחנה, שמתאר את סער פדידה באופן מושלם, אפילו על פי ההתפתחויות בעלילה [מצעירות ועד בגרות]. גם כל הקטע שאלי אוחנה היה מעורב בהנהלה, נלחם כדי לקבל את מס' 10 [הקפטן], האוהדים אהבו אותו, אליל הבנות.. הכל כל כך מתחבר לי. ואולי.. אולי בלובמן אפילו לא חשב על זה? תקנו אותי אם אני טועה. לשיפוטכם.

Amazing18

New member
כן..

כמו שפיטרו את דודוד [איציק זוהר] כי הוא "לא מספיק מנהיג..". ככה בדיוק גאידמק פיטר את אלי אוחנה.

רונושי

New member
אמממ...

לא יצא לי לקרוא את מה שכתבת אבל מה שאני יכולה להגיד לך שדרור נובלמן אמר בכמה ראיונות שהסיפור באמת מאוד צמוד לסיפור של בית"ר. אבל אני לא בטוחה שבקטע של אלי אחונה כמו סער פדידה אלא יותר בכיוון של ההנהלה. כלומר- אוליגרך(גידאמק) קונה קבוצה ירושלמית ומתחיל לעשות בה שינויים. טוען שלמאמן(אוחנה) אין כוח מנהיגות וכו'.. הכל באמת נורא דומה.

Amazing18

New member
אם תקרא מה שרשום שם על אוחנה..

את פשוט תראי את סער פדידה ;)

shirkan21

New member
זה נובלמן.ויש מצב.

שיאלללה איזה חזקקקק

רק שתדעי לך שוואלה את גאוןן,אין שאלתי את אח שלי שהוא מעריץ שרוף של ביתר והוא אמר לי בדיוק המ שאת אמרת על אלי אוחנה פשששש אהבתייי.תופסת ממך מעכישו את הפרשנית שלי,תשארי בפורום.

למעלה