אבן קיסר 4600 - מתלבטת

בילי1984

New member
אבן קיסר 4600 - מתלבטת

שלום,

בשעה טובה סגרנו מטבח. עכשיו צריך להסגר על הצבעים...

המטבח מודרני, פורמייקה לבנה מבריקה, 2 קלפות זכוכית אפורה.

רצינו שייש לבן אבל אנחנו ממש חוששים מהרגישות שלו לכתמים.

אשמח לקבל חוות דעת על אבן קיסר 4600, מבעלי ניסיון- האם השייש רגיל לכתבים ולכלוך?

http://www.caesarstone.co.il/The-Catalog/Pages/4600.aspx

בנוסף, מה דעתכם לשילוב שלו בצבעים של המטבח?

הריצוף בצבע בז' בהיר (לא מבריק).

תודה!!!

amitco205

New member
אני גם נעזרתי פה בייעוץ ל4600, אני חושבת

שניקח אותו, בשרשור שלי דיברנו בעיקר על יופי, התאמה וכאלה..
לא דיברנו על רגישות לכתמים. אשמח לשמוע

(ממני, זו שתמיד שוכחת ושמה כף מהתבשיל עם כורכום ישר על השיש הנוכחי...
)

בילי1984

New member
המטבח צריך להיות שימושי ולא רק יפה...

וכמוך, גם אני בטעות מניחה כפות של בישלוים על השייש (למרות שיש לי את המתקן לכף).. ולפעמיים נשפכים דברים
ככה זה בבית שחיים בו...
בנוסף, אנחנו זוג צעיר וחושבים על ילדים בקרוב...

ביקצור אני ממש מתלבטת! מאוד אוהבת את המראה אבל חייבים לחשוב גם על פרקטיות..
חשבתי שאולי בגלל ש4600 הוא לא לבן חלק , אלא לבן עם עננות נוטה לאפרפר, אז בעיית הכתמים והלכלוך מתגמדת..
יכול להיות??

אני גרה בשכונה חדשה

כמעט כל מי משכניי שעשה שיש לבן\בהיר- מתחרט על זה (ואנחנו פה כולה 2-3 חודשים).
עם פורמייקה לבנה וקלפות זכוכית אפורה הייתי עושה שיש בגוון אפור כלשהוא שישחק עם הקלפות וחיפוי לבן

בגלל שזה מתלכלך ורואים כל לכלוך

אני עשיתי שיש עם דוגמאות וכמה גוונים- אני חולה עליו- והוא כ"כ כ"כ פרקטי שזה פשוט תענוג. מתאים למטבח לבן ולעוד כמה גוונים של חום אפילו- 4230 קלאסיקו של אבן קיסר

אני לא מוצאת אותו באתר שלהם עכשיו

מוזר מאד... 4230 מראה משהו דומה אבל בגוון אפרפר בעוד השיש שלי הוא חום-אפור... יכול להיות שהפסיקו עם הדגם הזה? הוא רק יצא והיה חדש

כן, רק שזה ממש לא דומה לצבע האמיתי

וגם לא הצבע שהיה פעם באתר.
כלומר- פעם היתה דוגמא שבאמת דמתה לצבע האמיתי, עכשיו זה נראה נורא אפור ועם פחות מדי קשקושים באבן

מרי פופ

New member
אני לא מסכימה איתך

זו בדיוק הדוגמא שאני מכירה, עשיתי כבר כמה עבודות עם הקיסר הזה.
הנה זה מלפני שנה... של פרביטל.
דווקא לאחרונה שמעתי איש שיש מבלבל את המוח על זה שהתלוננו על כך שיש עליו יותר מידי קישקושים... וכן הוא אפור, אבל עם ההשפעה הנכונה של האור הוא מקבל נטיה לאפור חם/מוקה.

מה יש לא להסכים?

א. יש לי את השיש הזה בבית, הוא נראה כמו השיש שבתמונה שהעלת (גם אני העלתי תמונה של המטבח שלי אתמול), ולא דומה בכלל לתמונה שבאתר שלהם.
ב. בחרתי את השיש הזה לפני פחות משנה (מפרביטל גם), ושוטטתי ה-מ-ו-ן באתר של אבן קיסר. היתה לו שם תמונה אחרת בוודאות.
ג. אם כבר, אז באופציית ההדמיה שיש באתר של אבן קיסר אפשר להתרשם מהגוון נכון יותר.
ד. יש מליון גווני אפור. זה אפור שנוטה מאד לחום, ובתמונה באתר שלהם הוא נראה הרבה יותר אפור ממה שהוא בפועל (גם מדוגמת המטבח שהעלת- ששם רואים שזה אפור חום ולא אפור)
ה. הוא באמת מקושקש, יש כאלה שזה יתאים להם ויש כאלה שלא. לי הכתמים הלבנים שיש בו מאד מתאימים לארונות ולכיורים, והגוון החום מתאים לקלפה שעשיתי עם זכוכית חומה ושאר הקשקושים מסווים בעיני כתמים, אבל יש כאלה שאוהבים מראה חלק יותר- לגיטימי

dira15

New member
אנחנו גם מתלבטים בעניין השיש

חשבנו על בהיר, אבל ככל שאני קוראת יותר ומדברת יותר עם אנשים שיש להם שיש בהיר, נראה לי שנשנה את הכיוון ונקח שיש קצת יותר כהה. לא בא לי להיות משועבדת לשיש...

zivaf2

New member
מנסיון, למי שרוצה שיש בהיר

אני ממליצה על 3141 שלמרות שהוא לבן יש לו גירעון קטנטן אפור, והוא ממש שיש פרקטי שמתנקה בקלות.

baniti

New member
יש לי ואני מאד מאד מרוצה וכדאי שתקשיבו

לזיוה,היא מאד מאד מנוסה ולא להבהל מהנקודות האפרפרות בדוגמית שמראים לכם אלא, בקשו לראות חתיכה גדולה
כי הנקודות פשוט לא נראות.

dira15

New member
תודה...3141 אכן ילקח בחשבון

בכלל החלטנו שקודם ירכיבו את המטבח ואז נחליט לגבי השיש. יש לנו זמן.

אבן קיסר 4600

לי יש אבן קיסר 4600 מחודש פברואר השנה.
יכול להיות זה לא מספיק זמן לחוות דיעה, נראה איך השיש יראה עוד כמה שנים.

מה שאני יכולה להגיד זה שהניקוי מאד קל. גם אני שמה לפעמים כפות עם תבלינים שישר הוצאתי מהסיר.
אם זה כורכום , במיידי רואים כתם צהבהב, בדרך כלל אני מנקה באותו רגע עם הסקוצ' וסבון כלים , זה מיד יורד.
אם השארתי את זה יותר זמן ולא ניקיתי מיד, אז עם אסטוניש , ממש מעט על הכתם וזה צ'יק צ'אק יורד.
בכלל אני תמיד מחזיקה משחת אסטוניש, כי אבן קיסר ממליצים לנקות רק עם זה.

מעבר לתבלין הכורכום, שום דבר אחר לא משאיר כתמים, ואצלי המטבח עובד רבות, הרבה בישולים, רטבים, תבלינים וכו..

אני מאד רציתי שיש לבן שישתלב במטבח המודרני, וה-4600 היה בעיני פתרון טוב, כי הוא לא לבן חלק. והעננות שעליו
מטשטשת כתמים.

למעלה