להונות???
לשלם על זה 350 ש"ח ועוד לדאוג לבריאות שלי זה נקרא להונות?
חשבת פעם שאולי עם מהונים אותי ועושקים לי את האנרק?
שלקחת 900 ש"ח כל רבעון {כל חודשיים} במשך 4 שנים על תרופה שהם חושבים שיכול להרגיע לי את המחלה?
על איזה הונאה מדובר?
למה רשמתי מרשם שאינו קיים במערכת? שהרופא לא המליץ עליו?
זה מרשם תקין,אימיתי שלא שונה בו שום מילה ממה שכתוב, אז הלכתי לכמה בתי מרקחת וקניתי ודאגתי ומדגיש לבריאות שלי

להונות,חחחח
משרד בריאות הונים אותו ועושקים לנו את הארנק ואחר כך אומרים שאני עונה אותם??

על תרופה של אינטיביו לחולי קרהון שזה חומר לעירוי נוזלי 300 מ"ג כדי ל'קבל אותו בגוף פעם בחודשיים אני צריך לשלם 300 ש"ח שבכלל לא עוזר ואין פתרון,ומשתמשים בו כאלא בריריה,אבל על כדורים שבאמת עוזרים ונותנים רגיעה הם יכולים לדבר
גם אין על דבר במרמה,{כל עוד המסמך אמיתי וחוקי לחלוטין}
ועוד דוגמא זה כמו שתיתן המלצה לכל מיני מקומות עבודה מחבר'ה שבו עבדת לאחרונה, או תשנה את קורות חייך בקורות חיים{תקופות ,ועוד} זה תקין?
נכון זה לא אותו דבר אבל זה אותה סוגיה יש על זה אישור מרופאים וממשרד הבריאות אז למה שתהיה בעיה?

זה שצילמתי לא הופך את לעבריינות, כי הכל תקין, ואמיתי !!!!!
אין מה לעשות אם אני לא אדאג לביראות שלי אף אחד אבל אני מדגיש אף אחד לא יכול אדאג לי!

{המסמך תקין,? לא שונה מילה? זה במערכת ב,אישור הבריאות, זה סם רפואי חוקי?

אז לכן זאת לא עבירה פילילית והכל חוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לשלם על זה 350 ש"ח ועוד לדאוג לבריאות שלי זה נקרא להונות?
חשבת פעם שאולי עם מהונים אותי ועושקים לי את האנרק?
שלקחת 900 ש"ח כל רבעון {כל חודשיים} במשך 4 שנים על תרופה שהם חושבים שיכול להרגיע לי את המחלה?
על איזה הונאה מדובר?
למה רשמתי מרשם שאינו קיים במערכת? שהרופא לא המליץ עליו?
זה מרשם תקין,אימיתי שלא שונה בו שום מילה ממה שכתוב, אז הלכתי לכמה בתי מרקחת וקניתי ודאגתי ומדגיש לבריאות שלי

להונות,חחחח
משרד בריאות הונים אותו ועושקים לנו את הארנק ואחר כך אומרים שאני עונה אותם??

על תרופה של אינטיביו לחולי קרהון שזה חומר לעירוי נוזלי 300 מ"ג כדי ל'קבל אותו בגוף פעם בחודשיים אני צריך לשלם 300 ש"ח שבכלל לא עוזר ואין פתרון,ומשתמשים בו כאלא בריריה,אבל על כדורים שבאמת עוזרים ונותנים רגיעה הם יכולים לדבר
גם אין על דבר במרמה,{כל עוד המסמך אמיתי וחוקי לחלוטין}
ועוד דוגמא זה כמו שתיתן המלצה לכל מיני מקומות עבודה מחבר'ה שבו עבדת לאחרונה, או תשנה את קורות חייך בקורות חיים{תקופות ,ועוד} זה תקין?
נכון זה לא אותו דבר אבל זה אותה סוגיה יש על זה אישור מרופאים וממשרד הבריאות אז למה שתהיה בעיה?

זה שצילמתי לא הופך את לעבריינות, כי הכל תקין, ואמיתי !!!!!
אין מה לעשות אם אני לא אדאג לביראות שלי אף אחד אבל אני מדגיש אף אחד לא יכול אדאג לי!

{המסמך תקין,? לא שונה מילה? זה במערכת ב,אישור הבריאות, זה סם רפואי חוקי?

אז לכן זאת לא עבירה פילילית והכל חוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!