אבל חייבים להודות מאז שכל הזבל..

liranf

New member
אבל חייבים להודות מאז שכל הזבל..

הממוסחר (הפאנק הממוסחר) נכנס הכל נהיה זבל להקות כמו בלינק דפקו את כל העסק וכל מני להקות זולות בMTV מסריחות כמו זין שלא שומעים שם בס אופספרינג להקת פאנק דווקא שהבס שם די בולט יחסית לפאנק.. גרג אחלה חוץ מזה שהוא ביישן רצח

Sham 69

New member
אממממממ ...

"הבאס דייבולט שם יחסית לפאנק.. " לא .. הבאס שלהם לא כזה בולט .. אני גם לא ממש שם לב לבאס בשירים שלהם יש להקות שהבאס שלהן בהרבה יותר בולט ..

Manic Subsidal

New member
דיי כבר עם זה

אני שונא שאתם מתחילים עם הקטע המטופש הזה של "מסחור" כי זה ממש בולשיט! להקה עושה מוסיקה בלי שום קשר למסחור!

voodoo

New member
יש כתבה ממש נחמדה עם נודלס

ושם המראיינת דוחפת שואלה ראשונה על המסחור שלהם ...האמת אממ אהבתי את התשובה של נודלס מאוד היא ארוכה פחד אבל לנוחיותכם קטע הראיון הוא קולי אפשר לשמע אותו בעזרת real player שהוא תוכנת חינם בגירסת הבסיס כמובן ... אני מצרף למטה את הכתובות ( זמן הראיון 31 דקות גודל הקובץ 4 מגה לכל היותר...)

OPERATi0N_iVY

New member

שיר שהבאס של גרג בולט בו - TEHRAN - אחד השירים הכי טובי לדעתי...

liranf

New member
תן לי להגיד לך משהו

כל להקה , מתי שMTV מגלה אותה נהיית זבל בוא אני אגיד לך למה. להקה כמו (אופספרינג וכל מני להקות..)עושות דיסקים עם שירים ומשמעיויות דברים מושקעים מנסים ליצור דברים חדשים עד שיוצא להיט בMTV ואז מה שקורה זה שמחתימים את הלהקות בחברות תקליטים גדולות ורוצים הם יעשו מכונת להיטים כל הזמן רק להיטים הכל אותו דבר מה שגורם לזה שאתה שומע את השירים בMTV שכבר אין לך כח להפליץ על הדיסק כבר וגם שהשירים נמאסים מהר.. אז מה שאני אומר זה שמתי שלהקה מתחילה להתמסחר (חרא של מילה אני יודע) אז היא נתונה בלחצים ובכל מני שטויות מצפים מהם לדברים פשוטים כאלה קלילים ופשוטים עם מילים חרושות. למשל אופספרינג אחרי סמש שהיו בו להיטים פצצתיים הוציאו אחריו עוד דיסק בן זונה את איקסניי אחלה דיסק ועובדה שהוא לא שרד בMTV בגלל שהשירים שם יותר כבדים ויותר חזקים מכל הבחינות וMTV לא רוצה את זה הוא רוצה להיטים , דברים קלילים ואז ללהקות אין ברירה הם חייבות ליצור להיטים מה שמדרדר את כל המוסיקה!. מבינים? אחלה

voodoo

New member
אתם דבוקים ל MTV יותר מידי

יש עוד ערוצי מוסיקה ! שהם מפרגנים לרוק ! ופאנק... חחחח אממ אופספרינג הוציאו 3 קליפים לixany שנים אני זוכר i choose ו gone away יש עוד אחד אני כמעט בטוח ... אני לא חושב שהיה כיוון ללהיטים אחרי ixany פשוט זה מה שהאופספרינג רצו לעשות רוב השירים באמריקאנה ממש טובים ! have you ever , staing at the sun , הקאבר המדהים ל feelings אני לא אוהב שני שירים שם preety fly , why don´t you get a job ...זה פאנק שנות ה 70 !! שוב לא במטרה להביא סינגלים זה פשוט סגנון שנשכח מהעולם אותו דבר לגבי CO1 פשוט הפאנק פעם השתמש ביותר תופים וגיטרה בתור ליווי( ככה לפחות הסבירו לי ...) בכל מקרה אני לא חושב שיש סינגלים פשוט סגנון שונה מהאלמנטים המטאליסטים לכיוון פאנק ורוק אלט´ ד"א האוספרינג לא חידשו בכלום הם פשוט שילבו סיגנונות (אולי זה בעצם כן מחדש במשהו...) נודלס גאון -=voodoo=-

liranf

New member
ברור שיש עוד ערוצים שמפרגנים

יש ערוצים שהם רק רוק אבל MTV הכי מוכר וזה לא רק MTV זה גם רדיו וכל העסק שהופך הכל לחרא. ולדעתי אמריקנה דיסק ענק באמת אחלה דיסק שומעים שם את הכל מושקע באיכות מעולה כזאת לא יודע.. וד"א מאיקסניי הם הוציאו את (לפי הסדר) all i want gone away the meaning of life i choose

OPERATi0N_iVY

New member
אתם מזיינים את השכל

BAD RELIGION פעם הוציאו את 21ST CENTURY DIGITAL BOY לפני איזה 5 שנה וזה רץ הרבה שם (אהבתי את זה כשהייתי קטן) ועובדה האלבום המסריח הגיע רק אחרי 4 שנים... ויש עוד 34634563546 דוגמאות כאלה...

למעלה