אבל... אבל... אבל אני מתביישת...

אבל... אבל... אבל אני מתביישת...../images/Emo9.gif

תקשיבו... את המדים (המשטרתיים) התחלתי ללבוש כבר בקיץ שזה אומר- חולצה קצרה בתוך המכנס = תחת בולט, בטן פחות או יותר בולטת... והרגשתי מאוד נוח במדים האלה... לפעמים אולי אפילו סקסית...
עד שהגיע החורף... ואפילו כשהגיע החורף הייתי מרשה לעצמי לפעמים ללכת עם החולצה (ארוכה) בתוך המכנס... ואז התחיל השלב שבו התחלתי ללבוש עליי דברים מכסים, כמו מעיל (משטרתי) או סוודר (מיותר לציין- משטרתי!) על חולצה (משטרתית...) בחורף הזה אכלתי המוןןןןן ולא יצא לי ממש לעשות פעילות ספורטיבית ואגב... הוא עוד לא נגמר... כלומר- אני מרגישה שעליתי במשקל באופן דרסטי ואני ממש מרגישה את זה על הגוף (ומשום מה המשקל שלי התפגר ולא מראה שינוי של ממש... אולי כמה גרמים יותר...) עוד מעט יגיעו ימים חמים ואיאלץ ללבוש שוב את המדים הלא מכסים- חולצה (משטרתית, ארוכה או קצרה) בתוך מכנס ואין לי מושגגגגג איך אני הולכת לעשות את זה... כי היום כשאני מסתכלת במראה כשאני כמה גרמים יותר משהייתי בקיץ שעבר... אני פשוט לא מסוגלת... אני לא מרגישה בנוח! אני מרגישה מאוד שמנה ושכל מה שלא הייתי רוצה להבליט... בולט! התרגלתי עד עכשיו שהכל מכסה... אני ממש מבואסת... מה אעשה עכשיו? לא אספיק לרדת במשקל כ"כ הרבה בזמן כ"כ קצר... הימים החמים כבר התחילו ואני משקרת לכולם ולעצמי כשאני בתוך הסוודר המכסה- "אבל לי קר..."(
) אני שבוזה...

matyc

New member
תקשיבי חמודה

קודם כל זה לא נורא בקיץ כל כך אני לא יודעת אם קיים עדיין ירקית אבל אם כן את יכולה ללכת איתה כי אותה לא מכניסים למכנסים שאני הייתי בצבא הייתי יותר שמנה ממך והלכתי אם חולצה בתוך המכנסים ולא שמתי על אף אחד. אבל אם באמת זה מפריע לך אז תתחילי לעשות משהו בנידון אולי לא תורידי הכל אבל גם קצת יעשה לך הרגשה יותר טובה . הצלחה

מטי...

ירכית זה דבר שעדיין קיים, אבל במשטרה בניגוד לצבא את הירכית יכולות ללבוש רק נשים שיש להן פז"מ של שנתיים לפחות... משמע... אני לא אזכה ללבוש אותה... (אלא אם אחליט בעתיד לחתום קבע...) אצטרך להסתדר איכשהו עם החולצה בתוך המכנסיים ולדמיין שאני סקסית אמיתית למרות הכמה ק"ג העודפים שיש עליי...

matyc

New member
זה לא נורא

גם אני הייתי מכניסה את החולצה למכנסים ומוציאה טיפה פעם ראשונה מתביישים אבל עובר ואף אחד לא מסתכל תאמיני לי

נושית, תשמעי לי...

את יודעת מה דעתי בנידון, שאת סקסית ולא משנה מה תלבשי, זה יכול להיות גם סמרטוט ריצפה שיעטוף אותך וזה יהיה יפה. (עד כאן, קיבלת צומי) עכשיו, אם את ממש לא מרגישה בנוח עם ה"כמה גרמים" אני בטוחה שכמו שעלית אותם - את ככה תורידי אותם. ואני בטוחה שאת לא צריכה הסבר איך. [= (עד כאן, קיבלת עידוד) ועוד דבר אחרון, תגידי את הולכת להתחתן עם החבר'ה בצבא שכל כך אכפת לך מה הם יגידו? אז מה, אז המכנס יהיה טיפה יותר צמוד, והתחת יותר יבלוט, אז מה? סוף העולם, אפרת? לפעמים זה קורה גם לי, שאני כל כך מתבאסת שאולי יגידו משהו על מה שלבשתי וכו'. אבל תאכלס, אם את אוהבת את זה אז נגמר הדיון. ואם את לא אוהבת את זה - תאכלי חסה.
(עד כאן, קיבלת טיפ) כפרע עליך! אוהבות אותך מאוד! אפרת וחן!
(עד כאן, בדיחה אישית - המבינה הבינה חחח...איפה מיטל אה?)

נושנושית, תקשיבי עכשיו את...

כפרות על המחמאות... כולי סמוקה...
לגבי זה שאוריד את הק"ג המיותרים בדיוק כמו שעליתי אותם... לא מדוייק אבל בהחלט מתכוונת להוריד בקרוב... בעזרת ה'...
בלי נדר! זה לא קשור למה יגידו החבר'ה בצבא ולא קשור לחתונה... זאת ההרגשה שלי בלבד... ראית בעצמך שלא הזכרתי ולו לרגע מילה אחת על מה יחשבו עליי, מה יגידו עליי וכו'... אך ורק הרגשה אישית שלי עם עצמי! וכידוע... כשאתה לא מרגיש טוב עם עצמך אתה משדר את זה כלפי חוץ אוטומטית... ולא בא לי שזה יקרה...
נראה לי שאקשיב לעצתך ואתחיל לאכול חסה!
(כן בטח... רק אני!) חולה עלייךךךךךךך יפתי... חיים שלי, מאור עיניי, נשמתי... אוהבות אותך מאוד אפרת וחן !
(בדיחה פרטית...
)

roxie

New member
../images/Emo4.gif מבינה אותך מתוקה

כשהגיע זמני להתגייס הכרזתי שאני דתיה. היו לכך המון סיבות- חלק מהסיבות היו קשורות לעובדה שאני שמנה: שלא אצטרך להתקלח עם כולן, וגם כדי שלא אצטרך להסתובב עם המדים בתוך המכנס. למרות שאני חושבת שאת יפה בכל מצב, לא אוכל לומר לך לא להרגיש את המבוכה שקיימת בך- כי באמת מבינה על מה את מדברת. מה שאת כן יכולה לעשות זה לסדר את החולצה באופן קצת משוחרר כך שתהיה בתוך המכנס אך לא צמודה לגוף. מעבר לכך נסי להיכנס להרגלי תזונה בריאים יותר וכך אולי המכנס יהיה פחות צמוד.
רחלי (שחושבת שאת יפה גם עם שק על הראש)

מזדהה איתך אפרתוש

באופן מפתיע, למרות שלא חשבתי בהתחלה - השמנתי מאד בקורס קצינות (חוסר הפעילות והנשנושים לא תרמו). במהלך הקורס עצמו, לא הצלחתי כבר לסגור את מכנסיי הא' שלי וחיפשתי כל הזדמנות להישאר על מדי ב'. בסיום הקורס, יום שלם במדי א', הביא אותי למסקנה שאני חייבת, מדים חדשים, פחות לוחצים/צפופים/מבליטים. ברגע שהיו לי מדים חדשים, הכל היה שוב בסדר: למרות שלא רזיתי כ"כ מהר, היה לי שוב נוח, לפחות במדים. אולי תשקלי לקחת מידה גדולה יותר? או ללכת לתופרת שתפתח לך עוד במותן? זה יכול לעזור כשלב ראשון. שלב שני, אם תרצי כמובן, את יכולה לרדת בצורה מתונה. בהצלחות ובלי עצבות בערב שבת!!!!!!

הלנה...

המדים בסדר גמור עליי (-ראי התייחסותי לעניין בתגובתי לרחלי...) נראה לי שאתחיל לרדת קצת במשקל... בשביל ההרגשה האישית שלי... בכל זאת יש לי לעבור עוד שנה וחצי לפחות עם המדים האלו...
מקווה שההרגשה שלי תשתנה... אפרת!

רחלוש... ../images/Emo13.gif

המכנס לא צמוד כפרה...
הוא דווקא יושב עליי בסדר, אבל נורא מעצבן אותי שאני צריכה לטחוב את החולצה שלי פנימה לתוכו כי אז התחת שלי בולט והבטן גם ממהרת לפרוץ לה מעל ומתחת לחגורה...
ואני לא אוהבת את זה... זה נותן לי הרגשה מאוד לא נוחה... את החולצה כמובן אני שמה בצורה שתבליט כמה שפחות את מה שאני לא מעוניינת שיבלוט... אבל עדיין... לא מרגישה בנוח עם זה... בעיקר מהסיבה שאני רוב היום יושבת לי בעמדה ובישיבה כל גלגלי ההצלה פורצים להם החוצה!!! אוףףףףףףףףףףףףף
אני לא אוהבת את זה! אני לא זוכרת מעולם שהם היו כאלה בולטים... ותודה על המחמאה ("השק על הראש") נשמאמי!

roxie

New member
כפרה עלייך../images/Emo24.gif

מי כמוני מכירה מקרוב את גלגלי ההצלה. אני מציעה שתקחי אותם לשיחה צמודה ותסבירי להם שההתפרצות שלהם לא מקובלת!!!! זו ממש חוצפה, דווקא כשמתיישבים הם גולשים לכלכ כיוון ומביאים ת'חלסטרה! נשמה שלי, לויודעת מה להציע חוץ מקצת הומור וחיבוק ענק מי בא לאמאאאאאאאאאא
??

צמוד או לא צמוד - רואים

גם אם את חושבת שלא, אם השמנת רואים ואם רזית רואים, אבל זה פשוט לרוב לא מעניין, את אומרת שזה לא כל כך הרבה -אני בטוחה שהמשקל לא מנסה לעשות עליך מניפולציות. לאף אחד לא אכפת, אף אחד לא יחשוב כמה אפרת השמינה. לכי, תתגאי במדים ותתגאי בזה שרוב הסיכויים שאת הכי סקסית איתם:)

איבי123

New member
אין לך מה להתבייש ../images/Emo24.gif

את מקסימה וכמה קילוגרמים לכאן או לכאן לא ישנו זאת. איבי.

שום שבוזה!

את תלבשי את המדים עם החולצה בפנים ותהיי השוטרת הכי כוסית בעולם! מקסימום אם מישו יצחק, תגידי לו שמחייבים את השוטרות להסתובב עם גלגלי הצלה למקריי חרום..

../images/Emo6.gif ענקקקקק... ועדיין יש אבל...

אבל... אני לא שוטרת ימית... אני שוטרת יבשתית... סיירת... ככל הידוע לי... אין צורך בגלגלי הצלה ביבשה...

למעלה