אפרתוש המאמוש
New member
אבל... אבל... אבל אני מתביישת...../images/Emo9.gif
תקשיבו... את המדים (המשטרתיים) התחלתי ללבוש כבר בקיץ שזה אומר- חולצה קצרה בתוך המכנס = תחת בולט, בטן פחות או יותר בולטת... והרגשתי מאוד נוח במדים האלה... לפעמים אולי אפילו סקסית...
עד שהגיע החורף... ואפילו כשהגיע החורף הייתי מרשה לעצמי לפעמים ללכת עם החולצה (ארוכה) בתוך המכנס... ואז התחיל השלב שבו התחלתי ללבוש עליי דברים מכסים, כמו מעיל (משטרתי) או סוודר (מיותר לציין- משטרתי!) על חולצה (משטרתית...) בחורף הזה אכלתי המוןןןןן ולא יצא לי ממש לעשות פעילות ספורטיבית ואגב... הוא עוד לא נגמר... כלומר- אני מרגישה שעליתי במשקל באופן דרסטי ואני ממש מרגישה את זה על הגוף (ומשום מה המשקל שלי התפגר ולא מראה שינוי של ממש... אולי כמה גרמים יותר...) עוד מעט יגיעו ימים חמים ואיאלץ ללבוש שוב את המדים הלא מכסים- חולצה (משטרתית, ארוכה או קצרה) בתוך מכנס ואין לי מושגגגגג איך אני הולכת לעשות את זה... כי היום כשאני מסתכלת במראה כשאני כמה גרמים יותר משהייתי בקיץ שעבר... אני פשוט לא מסוגלת... אני לא מרגישה בנוח! אני מרגישה מאוד שמנה ושכל מה שלא הייתי רוצה להבליט... בולט! התרגלתי עד עכשיו שהכל מכסה... אני ממש מבואסת... מה אעשה עכשיו? לא אספיק לרדת במשקל כ"כ הרבה בזמן כ"כ קצר... הימים החמים כבר התחילו ואני משקרת לכולם ולעצמי כשאני בתוך הסוודר המכסה- "אבל לי קר..."(
) אני שבוזה...
תקשיבו... את המדים (המשטרתיים) התחלתי ללבוש כבר בקיץ שזה אומר- חולצה קצרה בתוך המכנס = תחת בולט, בטן פחות או יותר בולטת... והרגשתי מאוד נוח במדים האלה... לפעמים אולי אפילו סקסית...