אביזרי שמלות ...

אביזרי שמלות ...

1. למה צריך כפפות ? זה נראה לי לא נוח וחם לקיץ ... האם זה נורא אם אני אוותר ? 2. אני אלבש שמלת סטרפלס, האם זה נורא ללכת בלי שרשרת ? אני לא אוהבת, אבל פוחדת שזה ייראה "ריק" ... מה דעתכן ?

זהרלה

New member
לדעת תעשי מה שבא לך ומה שנראה לך

הכי יפה והכי נעים, את לא חייב לעשות שום דבר שלא מתאים לך בכל בחינה שהיא...אפילו אם זה "מקובל"! זה היום שלך ואת צריכה להנות ממנו והרגיש הכי טוב בעולם ואם לא נראה לך ללבוש כפפות, אל תלבשי! בעניין השרשרת אני מניחה שאת יכולה למצוא משהו שיהיה פחות מציק, אבל כמובן שאת לא חייבת וזה לא בהכרח יראה ריק בגלל שאת הולכת עם סטרפלס, (מעבר לכך את תמיד יכולה לעשות איזה ציור חינה או משהו נחמד כזה, לי באופן אישי יש קעקוע קצת מעל החזה...אבל אמיתי
וזה נחמד מאוד, לדעתי כמובן
)

עא

New member
נכון

מסכים איתך. מכיר לפחות שלוש כאלה.( נפלאות,עם קעקוע ומרמת גן)

oreo

New member
דעתי...

1. לא צריך כפפות. אני לא מתכוונת ללבוש כפפות. 2. גם אני אלבש שמלת סטרפלס, וגם אני לא בטוחה שאני אלבש שרשרת. אולי אני אלבש צמיד (גם זה לא בטוח), ואין לי חורים באוזניים אז גם עגילים לא יהיו. אני מתכוונת לחכות עד המדידות (לפחות אלה שכבר רואים בהם את השמלה) ואז לראות אם חסר תכשיט.

פורת24

New member
לא חייבים כלום

זה הכל עניין של טעם ונוחות! לדוגמא יש פה הרבה בנות שהולכות על שרשראות מחרוזים עבות כאלה כמו קולר ובכלל בסגנון הקריסטלים, אני לעומת זאת בחרתי שרשרת זהב פשוטה. לגבי הכפפות - גם אני התלהבתי בהתחלה מהרעיון אבל אני מסכימה איתך בהחלט - קיץ זה חם ולא נוח וגם ככה בחופה אי אפשר ללבוש אותן - כי אחרת אי אפשר לשים לך טבעת! אז לכי לפי הטעם שלך ואל תדאגי מזה

למעלה