אבטלה אחרי חופשת לידה

מצב
הנושא נעול.

mitush7

New member
אבטלה אחרי חופשת לידה

אבטלה אחרי חופשת לידה
שלום רב לאחר לידת בתי החלטתי להתפטר ממקום עבודתי ולהתמקד בגידול בתי. מקום עבודתי אינו מרוחק 60 ק"מ מביתי. 1) האם אני זכאית לדמי אבטלה ? תודה מראש

שיר ורד

New member
תשובה

אבטלה אחרי חופשת לידה
שלום רב לאחר לידת בתי החלטתי להתפטר ממקום עבודתי ולהתמקד בגידול בתי. מקום עבודתי אינו מרוחק 60 ק"מ מביתי. 1) האם אני זכאית לדמי אבטלה ? תודה מראש
תשובה
אם צברת תקופת אכשרה ואת מוכנה לקבל עבודה שישלחו אותה אלייך תהיי זכאית לקבל דמי אבטלה לאחר תקופת המתנה של 90 יום.

mitush7

New member
תודה שחזרת אלי

תשובה
אם צברת תקופת אכשרה ואת מוכנה לקבל עבודה שישלחו אותה אלייך תהיי זכאית לקבל דמי אבטלה לאחר תקופת המתנה של 90 יום.
תודה שחזרת אלי
שאלה נוספת האם אני יכולה לחתום אבטלה מייד בסיום חופשת הלידה ולקבל את הכסף כעבור תשעים יום או שעלי להמתין 90 יום גם עם ההחתמה? בתודה מראש

שיר ורד

New member
לא תקבלי דמי אבטלה

תודה שחזרת אלי
שאלה נוספת האם אני יכולה לחתום אבטלה מייד בסיום חופשת הלידה ולקבל את הכסף כעבור תשעים יום או שעלי להמתין 90 יום גם עם ההחתמה? בתודה מראש
לא תקבלי דמי אבטלה
על 90 יום שמיום סיום יחסי עעובד מעביד בין אם תתיצבי בלשכה ובין אם לא. במקרה שלא עבדת במשר המלאה וברציפות במהלך השנה שקדמה ללידה, יתכן ויש קושי בצבירת תקופת האכשרה, במקרה כזה, יתכן ועלייך להתייצב בלשכה לפחות פעם אחת מיד לאחר ההתפטרות. בנוסף, אם תצליחי להוכיח שלפני הלידה עבדת "שעות מטורפות" ואת נדרשת לעשות זאת גם בתום חופשת הלידה, תבוטל הדרישה לתקופת המתנה של 90 יום, אך אם לא תתיצבי באותה תקופה, הביטול לא יעזור לך ולא תקבלי דמי אבטלה בגין תקופה זו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה