אבו, מוסד, ושאר השחורים (נשיקה במזו

אבו, מוסד, ושאר השחורים (נשיקה במזו

1 ``אבו`` - לשונא ערבים כמוך אסורה השימוש בשפתם, וחוצפה רבה מזאת היא עובדת שמך - ``אבו`` הנגזר משפתם של שנואי לבבך. 2 אולי כדאי לך להכיר בעובדה שלמעשה התרבות המיזרחית ``המחזירה עטרה ליושנה`` היא למעשה חיקוי, לא מוצלח במיוחד, אבל חיקוי של הערבים שנואי לבבך. ב: פנאטיות דתית, אמונה באלימות בפתרון בעיות, בבכי מרגיז על המדינה ``שדופקת `` אותכם כל הזמן. בנהיגה פרועה בכבישים, המנסה להוכיח כי אתם ``גברים``.באובססיה לכדורגל , אם כי את ישראל בכדורגל למרות שזה הדבר היחידי שאתם אוהבים לעשות - לא העלתם על המפה האירופאית , אולי המפה של העולם הערבי תיישר קו עם הרמה שלכם . באלימות וביחס של כלבים לנשים, ובהרבה מיקרים ברציחתם האכזרית כולל חלק מהשרצים שלכם. אז אולי ``אבו`` פשוט תעביר את האמונה באל לאמונה באללה, ואז יהיה ברור שמאבק פה הוא בינינו לביניכם!

אבו -דני

New member
מרק טעות בידך ``אוהבים`` הינו נאור

והומני..עובדה שהוא בעד לדלל לחסל את אוכלוסית השחורים........ אולי גם ערבים?

nirkabalo

New member
חוצפן שאין כדוגמתו...

זה בדיוק מה שאתה!!! חתיכת אידיוט שכל מה שהוא רוצה זה להחזיר שטחים שאין עליהם שמאלנים ומצדך שזה יהיה כל הנגב והצפון וגם ירושלים. כל זאת כדי שיהיה ``שלום`` עם הערבים. ה``שלום`` הזה הוא לא אחר מהקמת מדינה פשלתינאצית שאליה יוכלו ראשי המשק הישראלי (שמאלנים ברובם) להעביר את מפעליהם ולשלם לערבים שכר חרפה כמו שעושים במזרח הרחוק. דו קיום?? הצחקתם את השמאלני!!! הוא רק רוצה לנצל את הערבי וכמו כן לייבש את איזור הנגב והצפון שמוכים גם ככה באבטלה ובכך גם להפטר מה``מזרחי`` שיושב לו על הצוואר. אבל ה``מזרחי`` של היום הוא לא ה``מזרחי`` של פעם. הוא יודע להתנגד ,לעמוד על שלו ושלוקחים לו את הפרנסה לטובת העתקת המפעל לירדן או לרשות כדי שהבוס שלו ירוויח עוד כמה אלפי שקלים (למשכורת העתק שלו),הוא פותח בשביתות ונלחם על הלחם שלו(ואני הייתי עד לשביתות כאלו). ה``מזרחי`` שאתה פותח את הפה המסריח שלך הוא עובד מסור שבזכותו יושבים ראשי התעשייה המושחתים ומלקקים גבינות ויין. לכן מר אוהב קוטלים אתה חלאה שלא רואה סנטימטר מעל הראש הנבוב שלך. תתבייש לך!!! אל תידאג המהפכה התחילה ובקרוב יקיץ הקץ גם על פושעים מלוכלכים כמוך.

תחליט מה אתה רוצה לשיטתך :

את האורגינל או ה``חיקוי``. אתה טוען כי המזרחיים הם כמו ערבים, מצד שני אתה מוכן לרצוח למען הערבים. אגב, באופן אישי , אני חושש שלאירופאים שלך אין כל תרבות פרט לתרבות הרצח הכוחנית המושתתת על גזענות.

למעלה