"אבא עשיר, אבי עני" - ממליצים?

מצב
הנושא נעול.

אני שמעתי הרבה המלצות על הספר אבל אני רוצה להתייעץ כאן עם חברי הפורום שקראו את הספר. מומלץ לי בתור צעיר בעסק? הוא באמת עוזר ? תנו דיעה שלכם , זה חשוב לי תודה :)

kusch

New member
מומלץ בחום

אני שמעתי הרבה המלצות על הספר אבל אני רוצה להתייעץ כאן עם חברי הפורום שקראו את הספר. מומלץ לי בתור צעיר בעסק? הוא באמת עוזר ? תנו דיעה שלכם , זה חשוב לי תודה :)
מומלץ בחום
אמנם יש שיאמרו שהוא רדוד, שאינו מתאים למערכת המיסוי הישראלית וכו' יתכן שהכל נכון. אבל - הספר הזה הוא נקודת מפנה בחיי. שינה את דרך החשיבה הכלכלית שלי. בקיצור - לקרוא !!!

ספר משובח על עולם העצמאי מול שכיר

מומלץ בחום
אמנם יש שיאמרו שהוא רדוד, שאינו מתאים למערכת המיסוי הישראלית וכו' יתכן שהכל נכון. אבל - הספר הזה הוא נקודת מפנה בחיי. שינה את דרך החשיבה הכלכלית שלי. בקיצור - לקרוא !!!
ספר משובח על עולם העצמאי מול שכיר

akizer2

New member
שווה קריאה!!!

שווה קריאה!!!
אני יכול להעיד על עצמי שהחיים שלי מתחלקים ל-2, לפני קריאת הספר ואחריו. זהו ספר ששופך אור חדש על המושג שנקרא "כסף" וחשיבה פיננסית.... מומלץ מאוד בחום. קריאה נעימה. אבא עשיר....

ozmo1

New member
ספר פילוסופי ברובו שמטרתו לפתוח

את הראש לעולם הכלכלה וההון, תוך שהוא נותן גם כלים פרקטיים ומעשיים. מתאים מאוד למי שמעונין להתחיל להתעסק בתחומים אלה.

ehudw

New member
יש גם ספר נלווה -

את הראש לעולם הכלכלה וההון, תוך שהוא נותן גם כלים פרקטיים ומעשיים. מתאים מאוד למי שמעונין להתחיל להתעסק בתחומים אלה.
יש גם ספר נלווה -
"אבא עשיר אבא עני"- המדריך למשקיע. יש לי אותו אבל עוד לא מצאתי זמן לקרוא.

Glock19

New member
לגבי הספרים

יש גם ספר נלווה -
"אבא עשיר אבא עני"- המדריך למשקיע. יש לי אותו אבל עוד לא מצאתי זמן לקרוא.
לגבי הספרים
אכן, אבא עשיר אבא עני - ספר מצויין שמעודד חשיבה מקורית כלכלית. ממליץ ! יחד עם זאת, קניתי את הספר - אבא עשיר אבא עני - המדריך למשקיע ולא התלהבתי באותה המידה. עושה רושם, שהכותב מרחיב ו"מורח" שלא לצורך וכגודל הציפיות שהיו לי (אחרי קריאת הספר אבא עשיר אבא עני")...

avital026

New member
אבא עשיר אבא עני

אבא עשיר אבא עני
ספר מומלץ בחום, עושה קצת סדר בבלאגן ונותן כיווני חשיבה יצירתיים וריווחיים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה