"אבא לא עובד בהאגיס"

"אבא לא עובד בהאגיס"

מה יהיה? קצת אחרי שהתחלנו עם המרק ועברנו לשתי ארוחות מוצקים ביום (פירות בבוקר, מרק עם עוף וירקות בצהריים-אחה"צ), התחלנו במקביל להחליף חיתולים בסיטונות (בעיקר בשעות הבוקר)....קקי.... גם אצלכם זה ככה? אני מנסה להסביר לה שאבא לא עובד בהאגיס
, שאנחנו קונים במבצעים הכי טובים (4 ב- 200 בשופרסל, קנינו כבר 8 חבילות) ועדיין....בקצב הזה נצטרך לשדוד בנק או לחילופין את המפעל של האגיס. זה לא שיש איזה פתרון קסם, זה ברור לי, סתם מעניין אותי לדעת איך אצלכם...

want a baby

New member
../images/Emo6.gif

כמה חיתולים הולכים לכם ביום בערך? מעניין אותי מה מצפה לי.... האמת עכשיו עם השיטה החדשה שלו לעשות קקי כל 5 ימים ירדנו פלאים בכמות החיתולים והולכים לנו בערך 5-6 חיתולים ביממה.

want a baby

New member
איך? כבר? כמה אתם שוקלים?

אריאל שוקל 6.5 עם גובה 62 ס"מ יש לנו עוד זמן במידה 3, לא?

lital_helmer

New member
אנחנו כבר..

סביבות ה8 קילו בערך. גובה אני לא בטוחה אני חושבת 63 או 64 ס"מ...משהו כזה. ראיתי שמידה 3 טיפה לחוץ...ניסיתי 4 ויש הרבה מקום ומאוד נוח.

ornak

New member
אצלנו בדיוק אותו דבר!

זה וירוס שקשור כנראה להיחלשות הגוף בעקבות התחלת בקיעת השינים. החיתולים עפים אצלנו.

yaf79

New member
גם אצלנו כמות הקקי עלתה כנראה שאין

מה לעשות. תגידי הצלחת לקנות בסוף עם הקופונים המודפסים? הם קיבלו את זה?

השאלה עם הקופונים היתה אלי?

אם התכוונת לקופונים של שופרסל אז כן, בוודאי, בלי שום בעיה ואפילו פעמיים. ניצלנו את הסופרקארד שלנו ואח"כ את זה של אבא שלי (כי זה מוגבל להטבה אחת ללקוח ולא הייתי בטוחה שהם לא מעבירים את זה איכשהו בקופה ואז זה "נשמר" בכרטיס). 8 חבילות האגיס בארון, 400 שח פחות בבנק ופח חיתולים שנדמה כי יעלה על גדותיו כל יום...

yaf79

New member
כן השאלה אכן הייתה אלייך. נתת לי

רעיון. לנצל את הכרטיס של אבא ולקנות 8 חבילות. יש מידות עדיין?

אצלנו (סניף יהוד) היו סטוקים, ממש

לא היתה בעיה של מידות. מקסימום תבררי אם יש במחסן, בטח יש להם והם לא מוציאים את הכל. אצלנו, גם בשופרסל ביג וגם בשופרסל שלי (2 מקומות נפרדים כמובן) לא היתה בעיית מידות.

EphRaTi

New member
אצלנו הכל כפול - תאומים

התאומים בני 3 חודשים כמעט - וכמויות הטיטולים...שלא נדבר...

4 חבילות האגיס ב- 200 שח בסניפי

שופרסל ביג ושופרסל שלי (מה שהיה בעבר היפרנטו). לא תקף בשופרסל דיל. המבצע מיועד לחברי מועדון סופרקארד בלבד (אבל ההצטרפות למועדון חינם אין כסף). אפשר להדפיס קופונים מהאתר (מצרפת לינק). התוקף נדמה לי שעד 16 לאוקטובר, ולא מותנה בקנייה כלשהי. מבצע שווה ביותר!

למעלה