שלום לכולם

שלום לכולם

אני חדשה כאן ואשמח להצתרף הייתי מעוניינת לקל קצת מתכונים של עוגות למתחילים עוגת שוקולד גבינה או שמרים העיקר משהו שיכנס לתנור ויצא קצת יותר גבוה מפיתה (זה בדרך כלל מה שיוצא לי שאני מנסה לעשות עוגה )
 

אדלני

New member
בתור התחלה הייתי ממליצה על העוגה

הכושית של pirge, היא מוצלחת וקלה להכנה: תבנית "26 כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה 2 כוסות סוכר(שמתי סוכר חום) 2 ביצים כוס שמן ציפוי שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר אןפן ההכנה: מערבבים את השמן והביצים בקערה. בקערה אחרת מערבבים חומרים יבשים. לאחד את שתי התערובות ולהוסיף 2 כוסות מיים רותחים,ולערבב היטב היטב. לחמם תנור ל-175 מעלות ולשמן תבנית 26 לאפות 45 דקות,או עד שקיסם יוצא יבש. ציפוי לבשל את השמנת והשוקולד עד להמסת השוקולד. לצקת את הציפוי החם על העוגה החמה. הערות שלי: אני עשיתי 1/2 כוס שוקולית ו- 1/2 כוס קקאו (במקום 1 כוס קקאו)
 

pirge

New member
בכושית- כעוגה חמה- יש לחמם את

הפרוסה מעט ולהגיש עם השוקולד חם כציפוי. מעדן אמיתי.
 

satr

New member
עוגת שוקולד מהירה וטעימה

להכניס למערבל לפי הסדר הבא 2 ביציים בשלמותן להקציף מעט ( ואז להמשיך ולהכניס את כל המוצרים לפי הסדר) 4\3 כוס סוכר 1 כוס מים רותחים 1 כוס שמן 2 כוסות קמח תופח 4\1 1 כוסות שוקולית 1 שקית סוכר וניל להכניס לתנור בחום בנוני 175 מעלות הרוטב 100 ג'ר שוקולד מריר 2\1 מיכל שמנת מתוקה להמיס יחדיו במיקרו או בסיר על הגז לשפוך את הרוטב החם על העוגה ישר איך שהעוגה יוצאת מהתנור תהני.
 

satr

New member
עוגת שוקולד חמה

בהמשך לעוגת השוקולד שנתתי אם את רוצה ניתן להכין את העוגה והרוטב בניפרד ואז לפני ההגשה לפרוס להניח כל פרוסת עוגה על צלחת הגשה מעל כף מהרוטב ולחמם במיקרו ממש מעט זמן רק שהרוטב ימס , יוצא חבל על הזמן , ממש מדהים.
 
למעלה