שאלה
קודם כל - אני רוצה להודות לחברות הפורום על התמיכה והתשובות המהירות. וכל הכבוד לנטע שמצליחה גם לצבוע את הבית , גם לנקות אותו וגם לענות בפורום בצורה כ"כ סבלנית התבקשתי להכין עוגה מצופה בבצק סוכר. הבקשה הייתה בנוגע לעוגה עצמה ולא לעיצוב (שאותו בחרתי בעצמי - אני עושה לה עוגה שהיא בעצם מגש של סושי - היא מתה על סושי) היא ביקשה עוגה שתהיה שוקולד וחלבה. חשבתי לעשות עוגת שיש ולהוסיף ללבן שערות חלבה. מה דעתכן? יש למישהי רעיון אחר? כמה חלבה כדאי להוסיף? תודה, אודליה
קודם כל - אני רוצה להודות לחברות הפורום על התמיכה והתשובות המהירות. וכל הכבוד לנטע שמצליחה גם לצבוע את הבית , גם לנקות אותו וגם לענות בפורום בצורה כ"כ סבלנית התבקשתי להכין עוגה מצופה בבצק סוכר. הבקשה הייתה בנוגע לעוגה עצמה ולא לעיצוב (שאותו בחרתי בעצמי - אני עושה לה עוגה שהיא בעצם מגש של סושי - היא מתה על סושי) היא ביקשה עוגה שתהיה שוקולד וחלבה. חשבתי לעשות עוגת שיש ולהוסיף ללבן שערות חלבה. מה דעתכן? יש למישהי רעיון אחר? כמה חלבה כדאי להוסיף? תודה, אודליה