שאלה נוספת-מתכון לעוגת שוקולד

sayelets

New member
שאלה נוספת-מתכון לעוגת שוקולד

לביתי שבת שנה אני מכינה עוגת פרפר אבל לא עם בצק סוכר אלא עם קרם צבוע.
יש לי את המתכון שלי של עוגה כושית שאני עושה כבר שנים הבעיה שכשמים במקרר בגלל קרם חלבי העוגה מתקשה.
יש לכם מתכון לעוגה שאפשר לשים במקרר שלא תתקשה?
 

net the jet

New member
רוב העוגות קצת מתקשות במקרר, אבל כשמוציאים

לפני שאוכלים ונתנים להן לעמוד קצת בחוץ, הן טובות ורכות.
בכל מקרה המתכון לעוגת שוקולד שלי שמופיע בחיפוש ובמאמרים הוא מעולה. עוגה רכה, רטובה ולחה וטעימה.
 

pomelit

New member
לשומן יש נטייה להתקשות בקירור

במיוחד שומן מהחי (חמאה)
בדרך כלל בטמפרטורת החדר העוגה מתרככת בחזרה. מהניסיון שלי, אם העוגה עסיסית וטעימה, הקשיות של הקירור ממש לא מפריעה
 
למעלה