רטבים.............

רטבים.............../images/Emo3.gif

אני מעוניין לבשל בשר בקר ברטבים שונים ומגוונים... תמליצו לי בבקשה על הטובים שבינהם! תודה :)
 

Crazy_Bitch

New member
משהו נחמד...

אפילו שאני צמחונית כבר שש ומשהו שנים, אני זוכרת שבאיזו ארוחת חג ההודיה אצל השכנים הדיפלומטים, אכלנו בקר עם רוטב של ערמונים. לדעתי זו הייתה מחית ערמונים פשוטה, אבל זה היה ממש מדהים. אין לי מתכון, אבל אם תמצא- זה שווה את זה.
 

kisses

New member
מרינדה לסטייק אינטיאס

מרינדה לסטייק אינטיאס 2\1 כוס מיץ לימון טרי 4\1 כוס מיץ של בצל ( שניכתש במעבד מזון) 4\1 כוס שמן תירס 4\1 כוס יין לבן יבש 4\1 כוס תערובת של עלי כוסברה, בזיליקום וטימין- קצוצים 2\1 כפית פלפל חריף, גרוס (שאטה או קאיין) קמצוץ עלי דפנה טחונים 2\1 כפית מלח 2\1 כפית פלפל שחור גרוס טרי 1. מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים לכלי שבו מונחים הסטייקים. 2. מכסים ומשהים במקרר כ 3 שעות, לא יותר. השרייה ממושכת מידי עלולה להישתלט על טעם הדג. 3. לפני ההכנה: מיבשים את הסטייקים, וצולים על הגריל. אפשר גם לקמח קלות ולטגן
 

kisses

New member
בקר בפטריות

בקר בפטריות 600 גרם שייטל חתוך לרצועות שמן תירס לטיגון 2 בצלים, פרוסים לחצאי טבעות 250 גרם פטריות שמפיניון קטנות, פרוסות מלח ופלפל שחור, טחון טרי 2\1 כוס יין לבן יבש 1 כף חרדל דיז´ון 1 כפית טרגון טרי, קצוץ 1 . במחבת רחבה או בווק מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה גבוה 4 דקות תוך כדי ערבוב. 2 . מוסיפים את הפטריות ומטגנים 4 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. 3 . מתבלים את הבשר, מוסיפים עוד קצת שמן למחבת, אם צריך, ןמטגנים את רצועות הבשר במהירות במשך 2 דקות. 4 . מגישים מיד עם תפוחי אדמה מאודים ואפשר גם עם אורז לבן.
 
למעלה