בקר בפטריות
בקר בפטריות 600 גרם שייטל חתוך לרצועות שמן תירס לטיגון 2 בצלים, פרוסים לחצאי טבעות 250 גרם פטריות שמפיניון קטנות, פרוסות מלח ופלפל שחור, טחון טרי 2\1 כוס יין לבן יבש 1 כף חרדל דיז´ון 1 כפית טרגון טרי, קצוץ 1 . במחבת רחבה או בווק מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה גבוה 4 דקות תוך כדי ערבוב. 2 . מוסיפים את הפטריות ומטגנים 4 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. 3 . מתבלים את הבשר, מוסיפים עוד קצת שמן למחבת, אם צריך, ןמטגנים את רצועות הבשר במהירות במשך 2 דקות. 4 . מגישים מיד עם תפוחי אדמה מאודים ואפשר גם עם אורז לבן.