הפיצה שלי
1 ק"ג קמח לבן 1 וחצי כף שמרים יבשים 3/4 כוס שמן חצי ליטר מים לערבל הכל יחד ולשים להתפחה לשעה לפחות. לחמם תנור ל 180 מעלות. בינתיים מכינים את הפיצה. מרדדים בצק לעובי הרצוי. מורחים מעל רוטב ספגטי או רוטב לפיצה. מפזרים מלמעלה גבנ"צ מגורדת. מלמעלה ניתן לפזר זיתים , פטריות , בצל , פלפל אדום , תירס , טונה ועוד. לאפות בתנור במשך 20 דק'. במידה ונשאר בצק ניתן להקפיא. גם את הפיצה ניתן להקפיא ולחמם לפי הצורך.