פורום אומנות בעוגות הזכירו לי ש..
העוגיות האלה טעימות וילדים אוהבים אותן מתוך "ששת מתוקים"/ קרין גורן: עוגיות סנדביץ' ריבה 200 ג' חמאה רכה 1 שקית (100ג') אבקת סוכר 1 כפית ת. וניל 2 כוסות + 2 כפות קמח 1/4 כפית מלח 1/4 כוס שמנת מתוקה או חלב למלית כוס ריבה שאוהבים מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה 2 דק' מוסיפים תמצית וניל מנפים קמח ומלח מוסיפים למיקסר שמנת מתקוה יחד עם 1/2 מהקמח ומעבדים. מוסיפים את יתרת הקמח רק עד שמתקבל בתק רך ואחידץ עוטפים בנייליון נצמד ושמים למקרר לשעתיים. מרדדים את הבצק ל-1/2 סמ'על משטח מקומח קלות קורצים פרחים מכל הבצק,ומניחים על תבנית עם נייר אפיה. קורצים עיגול קטן במרכז חצי מהפרחים אופים 20-15 דק' ב-180 מעלות עד שהם יציבות ומזהיבות קלות. מפזרים א. סוכר על הפרחים עם החור ומניחים כפית ריבה במרכז השלמים. מהדקים קלות לקבלת עוגיות סנדוויץ'. בהצלחה
העוגיות האלה טעימות וילדים אוהבים אותן מתוך "ששת מתוקים"/ קרין גורן: עוגיות סנדביץ' ריבה 200 ג' חמאה רכה 1 שקית (100ג') אבקת סוכר 1 כפית ת. וניל 2 כוסות + 2 כפות קמח 1/4 כפית מלח 1/4 כוס שמנת מתוקה או חלב למלית כוס ריבה שאוהבים מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה 2 דק' מוסיפים תמצית וניל מנפים קמח ומלח מוסיפים למיקסר שמנת מתקוה יחד עם 1/2 מהקמח ומעבדים. מוסיפים את יתרת הקמח רק עד שמתקבל בתק רך ואחידץ עוטפים בנייליון נצמד ושמים למקרר לשעתיים. מרדדים את הבצק ל-1/2 סמ'על משטח מקומח קלות קורצים פרחים מכל הבצק,ומניחים על תבנית עם נייר אפיה. קורצים עיגול קטן במרכז חצי מהפרחים אופים 20-15 דק' ב-180 מעלות עד שהם יציבות ומזהיבות קלות. מפזרים א. סוכר על הפרחים עם החור ומניחים כפית ריבה במרכז השלמים. מהדקים קלות לקבלת עוגיות סנדוויץ'. בהצלחה