תָּמִיר
New member
עוגת גלילה שמשתטחת.. איך למנוע?
שלום לכולם,
התחלנו להכין כל מיני עוגות שמגלגלים (פרג, גבינה וצימוקים, תפוחים).
המשותף לכולן הוא שלאחר אפיה העוגה די משתטחת ביחס לעוגות הקנויות שיש להן "גובה".
מהו הפטנט שמונע מהעוגה להשתטח?
תודה,
תָּמִיר
שלום לכולם,
התחלנו להכין כל מיני עוגות שמגלגלים (פרג, גבינה וצימוקים, תפוחים).
המשותף לכולן הוא שלאחר אפיה העוגה די משתטחת ביחס לעוגות הקנויות שיש להן "גובה".
מהו הפטנט שמונע מהעוגה להשתטח?
תודה,
תָּמִיר