סלמון וסלרי בטעם פיקנטי

רובנס

New member
סלמון וסלרי בטעם פיקנטי

חצי כפית שמן מספר שיני שום חצויות גבעולי סלרי אמריקאי חצויים לאורך ולרוחב וחתוכים לרצועות דקות וארוכות שמינית כוס מים 2 פלפל שטה קטנים ויבשים חצי כפית קליפת לימון מגוררת חלק במכינים מראש בקערה לימון מפולט קצוץ 2-3 זרעי קימל מלח כף כוסברה קצוצה כף שמן 2-3 שיני שום קצוצות חצי כוס ציר דגים או מים 3-4 פרוסות סלומון לעטוף היטב את הסולומון בתערובת) אפשר להוסיף רבע כוס יין לבן ההכנה מחמממים סיר רחב היטב יוצקים את השמן וכאן יש לי פטנט שבדרך כלל אני משתמשת בו אחרי שהשמן מתחמם הוא מתפשט ואני מניעה את הסיר בנקודה זו ושופכת לכיור את השמן מוסיפים שום מאדים דקה מוסיפים גבעולי סלרי מאדים תוך ערבוב מידי פעם כ4-5 דקות מוסיפים פלפל שטה וגרד לימון מאדים דקה נוספת מניחים מעל את הדגים יוצקים מעליהם את כל שארית התערובת מכסים ומשאירים מעט גלוי את הסיר פתח לאדים מבשלים עד לצמצום הנוזלים
 

רובנס

New member
עוף במנגו וקולה פיקנטי

כף שמן רצוי קנולה ראש שלם שיני שום קלופות וחצויות 2 פלפל שטה כרעי עוף ושוקיים מנגו חתוך לרצועות עבות רוטב כוס קולה (לא דיאט) 3 כפות קטשופ מלח פלפל שחור גרוס טרי ההכנה מחממים סיר יוצקים שמן(לאחר התפשטות זורקים לכיור)מוסיפים שום פלפל ועוף מאדים היטב מכל הכיוונים נזהרים לא לחרוך את השום מוסיפים מנגו מאדים עוד דקה מכבים להבה בתבנית חסינת חום יוצקים קולה קטשופ ומתבלים מכניסים פנימה את העוף כולל השום והמנגו עוטפים הכל ברוטב מכניסים לאפיה
 

pirge

New member
רובנס. נשמע מאד טעים.../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

 

דנייאלה

New member
מתכונים מעולים

תודה פשוטים להכנה ונראים יאמייייי
 
כמו כל המתכונים שלך.. אני בטוחה שגם

אלו הם נהדרים. את זה עם הסלמון אני חייבת לנסות! אולי לשבת הקרובה. תודה, יקרה
 
למעלה