זה לפחות לשני אנשים. מכינים ביצה מקושקשת או ביצה קשה. קוצצים ירקות: עגבניה, בצל ירוק, מלפפון, פלפל מוסיפים בצל חי אם אוהבים מתבלים אפשר להוסיף כפית מיונז ואוכלים בתיאבון ארוחת בריאות.
זה נשמע כמו משהו שהוציאו מהפח!הכל ביחד מעורבב. אני מוכנה לנסות לתת לו למרות שלא נראה לי שהוא יאהב.הוא לא חסיד הגבינות הלבנות.אתמול הוא טעם (ואהב) מלוחיה בערב רצה אורז ופרוסה עםם חומוס. מזרחי או לא?
ואז זה טוב גם לאחר הפג תוקף אפשר להשתמש בזה לכל הפשטידות וכאלה גם אחרי התאריך כשזה קפוא אמא שלי מכינה מכל הגבינות הכמעט פז תוקף המוקפאות מילוי לבורקסיים ויוצא סוף
פסטה מסוג רגיטוני\פנה\זיטי (אלה הארוכים עם החורים) לבשל את הפסטה כמובן. להכין רוטב עגבניות מ6 עגבניות טריות, 2 כפות רסק, שום ותבלינים. אחרי שהרוטב מוכן להוסיף גביע קוטג' (אפשר אחד וחצי) להכניס לתבנית (אני שמה בחד פעמית בינונית) את הפסטה. לחתוך גוש 150 גרם צהובה לקוביות קטנות +קוביות מ50 גרם חמאה ולפזר על הפסטה. מעל הכל לשפוך את הרוטב ולערבב. אפשר לגרד מעל עוד 50 גרם גבנ"צ ולתנור ב180 מעלות ל20 דק' או עד שהגבינה מעל נמסה ומשחימה מעט. טעים טעים.