נתקעתי עם 4 קוטג'ים על סף פג תוקף

סילי מי

New member
נתקעתי עם 4 קוטג'ים על סף פג תוקף

(לעזאזל עם המארזים האלה של שבועות
) חוץ מלזניה, מה אפשר לעשות איתם?
 

פ א ב

New member
סלט גבינה.

זה לפחות לשני אנשים. מכינים ביצה מקושקשת או ביצה קשה. קוצצים ירקות: עגבניה, בצל ירוק, מלפפון, פלפל מוסיפים בצל חי אם אוהבים מתבלים אפשר להוסיף כפית מיונז ואוכלים בתיאבון ארוחת בריאות.
 

פ א ב

New member
באמת לא הבנת? את הכככל מוסיפים

לקערה ובה הקוטג'ים, מערבבים ואוכלים. זה נורא טעים לכולם ולילד, זו גם ארוחת ערב שלמה בצלחת.
 
זה בגלל שאת לא פולניה אמיתית

(לא רק בנשמה, אלא גם גנים מפולניה). אבל זה לא עובד אם קוטג' שכמעט נופח את נשמתו, רק אם טרי.
 

פ א ב

New member
דפי דפי, טאקט תמיד היתה תכונה חזקה

אצלך. את לא מחשיבה את זה טעים אם זה לא המבורגר עם ביצה עין מלמעלה???
תנסי לתת את זה פעם לקטנצ'יק שלך ואז נראה מי יאכל אחרון
 

דפי26

New member
אבל אבל אבל...

זה נשמע כמו משהו שהוציאו מהפח!הכל ביחד מעורבב. אני מוכנה לנסות לתת לו למרות שלא נראה לי שהוא יאהב.הוא לא חסיד הגבינות הלבנות.אתמול הוא טעם (ואהב) מלוחיה בערב רצה אורז ופרוסה עםם חומוס. מזרחי או לא?
 

רונקלה

New member
למה לא פשטידה?

שימי הכל בקערה, אפשר להוסיף פסטה, ביצה, פירורי לחם, תירס אפילו, לתבל ולהכניס לתנור.
 

דפי26

New member
נשמה יש לי גנים פולנים מפולניה

אמא שלי עלתה ארצה מפולין בגיל 7.היא פולניה רצינית.
 

kst

New member
אם את לא משתמשת אז אפשר להקפיא

ואז זה טוב גם לאחר הפג תוקף אפשר להשתמש בזה לכל הפשטידות וכאלה גם אחרי התאריך כשזה קפוא אמא שלי מכינה מכל הגבינות הכמעט פז תוקף המוקפאות מילוי לבורקסיים ויוצא סוף
 

d s d s

New member
רגיטוני

פסטה מסוג רגיטוני\פנה\זיטי (אלה הארוכים עם החורים) לבשל את הפסטה כמובן. להכין רוטב עגבניות מ6 עגבניות טריות, 2 כפות רסק, שום ותבלינים. אחרי שהרוטב מוכן להוסיף גביע קוטג' (אפשר אחד וחצי) להכניס לתבנית (אני שמה בחד פעמית בינונית) את הפסטה. לחתוך גוש 150 גרם צהובה לקוביות קטנות +קוביות מ50 גרם חמאה ולפזר על הפסטה. מעל הכל לשפוך את הרוטב ולערבב. אפשר לגרד מעל עוד 50 גרם גבנ"צ ולתנור ב180 מעלות ל20 דק' או עד שהגבינה מעל נמסה ומשחימה מעט. טעים טעים.
 
למעלה