מתכון לפולנטה איטלקית
מצרכים:
500 גרם קמח תירס
1/2 1 ליטר חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
30 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח
לראגו פטריות:
25 גרם חמאה+ 3 כפות שמן זית
סלסילת פטריות
מלח
פלפל
תימין
הכנה–
1. פולנטה- מביאים את השמנת והחלב לסף רתיחה, מוסיפים את קמח התירס תוך כדי בחישה עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
2. ראגו: אל מחבת גדולה מוסיפים את החמאה והשמן וממיסים. מוסיפים את כל שאר המצרכים ומבשלים על אש בינונית עד שהפטריות מקבלות צבע שחום והמים התאדו.
3. מרכיבים את המנה- בצלחת מניחים כמה כפות פולנטה, וכף גדושה של ראגו פטריות.
ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן.
תוכלו למצוא עוד מתכונים ופרטים לגבי הסדנאות בישול שלי באתר
[URL]https://almacooking.co/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a0%d7%98%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%aa/[/URL]
בברכה,
לימור
מצרכים:
500 גרם קמח תירס
1/2 1 ליטר חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
30 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
מלח
לראגו פטריות:
25 גרם חמאה+ 3 כפות שמן זית
סלסילת פטריות
מלח
פלפל
תימין
הכנה–
1. פולנטה- מביאים את השמנת והחלב לסף רתיחה, מוסיפים את קמח התירס תוך כדי בחישה עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
2. ראגו: אל מחבת גדולה מוסיפים את החמאה והשמן וממיסים. מוסיפים את כל שאר המצרכים ומבשלים על אש בינונית עד שהפטריות מקבלות צבע שחום והמים התאדו.
3. מרכיבים את המנה- בצלחת מניחים כמה כפות פולנטה, וכף גדושה של ראגו פטריות.
ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן.
תוכלו למצוא עוד מתכונים ופרטים לגבי הסדנאות בישול שלי באתר
[URL]https://almacooking.co/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%a0%d7%98%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%99%d7%aa/[/URL]
בברכה,
לימור