משהו לא טוב עובר על מנוע החיפוש

liat ליאת

New member
משהו לא טוב עובר על מנוע החיפוש ../images/Emo4.gif

מהבוקר אני מחפשת את עוגיות שוקולד צ'יפס, והמנוע מסרב לעזור לי. יש למישהו את המתכון שמור? תודה
 

r66

New member
צ'וקלט צ'יפס / אופנהיימר

עוגיות שוקולד צ'יפס / אופנהיימרו r66 / מתכונים ו 23:06 | 08/11/20 תמיד מצליחות. מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס רכיבים: 1 חבילת מרגרינה 200 גרם (1 כוס) סוכר לבן 80 גרם (בערך חצי כוס) סוכר חום דחוס 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 1/4 2 כוסות קמח רגיל 1 כפית סודה לשתייה קורט מלח שקית שוקולד צ'יפס אופן הכנה: לחמם תנור לחום בינוני-גבוה (190 צ.). לערבב מרגרינה (או חמאה) וסוכר ולהוסיף ביצים ותמצית וניל. לערבל הכל לקבלת תערובת אוורירית. להוסיף את הקמח, המלח והסודה לשתייה ולבחוש היטב (או לערבל במהירות איטית). להוסיף שקית של שוקולד צ'יפס (ואפשר להוסיף גם 100 גרם צימוקים, אגוזים או קוקוס) ולערבב היטב ביד. ליצור גבשושיות מדודות בעזרת כפית אחת ובכפית שנייה להניח על תבנית אפייה מלבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים גדולים. לאפות כ-10 דקות. הערות: מקור המתכון: שקית שוקולד צ'יפס של אופנהיימר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

r66

New member
עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות/קלסדי

מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחותו tashian / מתכונים ו 16:48 | 12/11/20 מתכון של קלסדי, שדרוג של הרברונן. מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות כמו בסופר רכיבים: את בטח מתכוונת לקוקיס בסופר שחלקן לבנות וחלקן חומות..אז ככה לחומות מוסיפים גם קקאו וסוכר חום כהה לבהירות הן ללא קקאו וסוכר חום שנקרה דמררה והוא יותר בהיר יש לי מתכון שתמיד קוצר מחמאות והעוגיות מתחסלות במהירות 1 כוס קמח רגיל חצי כפית אבקת אפיה מעט מאוד מלח 125 גר' חמאה או מרגרינה(הכי טוב זה מחמאה - מרגרינה בטעם חמאה) חצי כוס סוכר חום(דמררה) רבע כוס סוכר רגיל 1 ביצה חצי כפית תמצית וניל 1 כוס אגוזי מלך שבורים 3/4 כוס שוקולד צ'יפס (לרוב אני מערבבת לבן עם חום אם אין אפשר רק חום) אופן הכנה: לערבב קמח + מלח+ אפיה יחד בקערה נפרדת לרכך את המרגרינה להוסיף לה את הסוכר(גם החום וגם הלבן) טורפים את הביצה ומוסיפים למרגרינה מוסיפים את תמצית וניל מוסיפים בבחישה את הקמח האגוזים והשוקולד למרגרינה והסוכר יוצקים בכפית לתבנית ואופים בערך 7 דקות משהו משהו בהצלחה הערות: שידרוג: את אגוזי המלך טחנתי והוספתי לעיסה. יצא מדהים. מקור המתכון: קלסדי
 

r66

New member
עוגיות שוקוצ'יפס של אמירה

עוגיות שוקוצ'יפס של אמירהו אילת39 / מתכונים ו 19:49 | 16/11/20 עוגיות שוקוצ'יפס המצרכים 200 גר` חמאה מרוככת 1/4 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 1/4 כוס סוכר 1 כוס סוכר חום 1 ביצה 1 חלמון 2 כפיות תמצית וניל 1/4 כפית מלח 2 כוסות (שקית) שוקולד צ`יפס 2 כפות חלב אופן ההכנה לערבב קמח +מלח+ א. אפיה ולהניח בצד. בקערת המקסר לשים החמאה+ סוכר לבן+ סוכר חום ולהקציף במהירות בינונית, לאחר כ-2 דקות להוסיף הביצה , החלמון, החלב, והוניל, להמשיך עד שמתאחד. כשמוכן, לעצור ולהוסיף ידנית את הקמח והשוקולד צ`יפס. לקרר במקרר 20 דקות. בעזרת כף גלידה, להניח גושים על תבנית מצופה בניר אפיה, במרחק 3 ס``מ זה מזה. בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות , לאפות כ-10 דקות ו ל ה ש ג י ח, כי נשרף בקלות לקרר , ובתאבון המקור-אמירה
 

r66

New member
עוגיות שוקולד ציפס רוני ונציה

מתכון עוגיות שוקולד ציפס רוני ונציהו מירבלי / מתכונים ו 20:36 | 06/11/20 עוגיות שוקולד ושוקולד צ'יפס / רוני ונציה עוגיות תפוחות ורכות בטעם שוקולד עשיר עם שוקולד צ'יפס. קלות מאוד להכנה. חומרים 2/3 סוכר סוכר 100 גרם חמאה מומסת ומצוננת מעט 2 ביצים 1/4 כוס+2 כפות (35 גרם) אבקת קקאו מריר משובח 1 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפייה קורט מלח 1/2 כוס שוקולד צ'יפס 1/2 כוס אבקת סוכר מנופה אופן ההכנה 1. בקערת מערבל מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה וחלקה. מוסיפים את הביצים אחת לאחר השנייה ומקציפים היטב בין ביצה לביצה עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. במהירות איטית מוסיפים את הקקאו ואת הווניל, ומקציפים עד שהתערובת חלקה ואחידה. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס. 2. מכסים את הקערה ביריעת ניילון ומצננים את הבצק שעתיים או לכל הלילה. 3. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס). 4. מניחים את הבצק 15-10 דקות במקפיא, רק עד שהתערובת מתקשה מעט, כדי שיהיה יותר נוח לעצב את העוגיות. בעזרת כפית צרים כדורים בגודל של אגוז מלך, ומצפים אותם בנדיבות באבקת סוכר. 5. מסדרים את העוגיות במרווחים גדולים (5 ס"מ) ביניהם בתבנית עם נייר אפיה. 6. אופים 12-10 דקות או עד שהחלק העליון נסדק, והעוגיות נראות יציבות אך עדיין רכות כשנוגעים בהן (העוגיות מתקשות בצינון). מוציאים ומצננים על רשת
 

r66

New member
עוגיות שוקולד צ'יפס - המתכון הקלאסי

מתכון: עוגיות שוקולד צ'יפס - המתכון הקלאסי רכיבים: 125 גרם חמאה רכה 6 כפות סוכר רגיל 6 כפות סוכר חום דמררה 1/4 כפית מלח 1 כפית תמצית וניל 'מקורמיק' 1 ביצה 1 כוס קמח 1/2 כפית סודה לשתיה 1 כוס שוקולד צ'יפס 1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס אופן הכנה: 1. שמים את החמאה , שני סוגי הסוכר , המלח ותמצית הוניל במערבל או במעבד מזון ומקציפים במהירות גבוהה כ 2 דקות, עד שהחמאה מבהירה במקצת. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהבלילה אחידה. מערבבים את הקמח והסודה לשתיה בקערה נפרדת, מוסיפים לבלילה ומערבלים במהירות נמוכה , עד שהבצק אחיד. מוסיפים את השוקולד והאגוזים ומערבבים בכף עץף רק עד שהם מתפזרים באופן אחיד בעיסה. אוספים את הבצק לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר שעה. 2. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות) . מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה . 3. יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 2 ס"מ ומסדרים בתבנית במרווחים של 5 ס"מ זה מזה. מכניסים את התבנית למקפיא ל 10 דקות ומעבירם היישר לתנור. אופים 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות בשוליהן (אם אוהבים עוגיות רכות יותר אפשר להסתפק ב 9-10 דקות). מצננים כ 5 דקות בטמפרטורת החדר. מעבירים לכלי אחסון אטום. הערות: זמן הכנה כולל קירור ואפיה ו: 40 דקות דרגת קושי : קל איך שומרים: בכלי אטום, עד שבוע.
 

r66

New member
שוקולדצ'יפס/ליאת מלונדון

200 גרם חמאה רכה 3/4 כוס (150 גרם) סוכר לבן 3/4 כוס דחוסה (180 גרם) סוכר חום 1 כפית וניל 1 ביצה 1 חלמון 21/4 כוסות (320 גרם) קמח 1/3 כוס (50 גרם) קקאו 1/4 כפית מלח 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1 כוס שוקולד צ'יפס 200 גרם סוכריות עדשים 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מקציפים במיקסר במהירות בינונית חמאה עם שני סוגי סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית. 3. מוסיפים ביצה וחלמון ומקציפים עד שהם נבלעים בתערובת. 4. מנפים יחד קמח, קקאו, מלח ואבקת סודה לשתייה ומוסיפים לתערובת יחד עם השוקולד צ'יפס. מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 5. בידיים רטובות צרים כדורים בקוטר 4-3 ס"מ ומסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 6. משטחים את הכדורים ונועצים 6-5 סוכריות עדשים. 7. אופים 10 דקות לעוגיות רכות (מוציאים את העוגיות מהתנור כשהן תפוחות ומרכזן עדיין רך), או 15 דקות לעוגיות קריספיות (מוציאים את העוגיות מהתנור לאחר ש'צנחו' מעט והן יציבות למגע). מצננים ומאחסנים בכלי אטום.
 

r66

New member
ליאתוש טיפ.. אחרי ההצפה ../images/Emo13.gif

כשבמילה יש צ', או " או כל סימן אחר, תבחרי חלק ממילה למשל מהצ'יפס כתבתי למנוע רק "יפס"... עם המנוע הזה...רק באלימות
 

liat ליאת

New member
וואלה תודה על הטיפ ../images/Emo13.gif

שעות ניסיתי היום מלאן אופציות ולא הצלחתי להביא את המתכון. זה מתכון שכמעט כל שבוע אני עושה, ובכל פעם במקום לשמור לעצמי אני זורקת את הדף
 
שאלה לגבי המתכון ובכלל

אני לא אוהבת את העוגיות שוקו-ציפס הרגילות שתמיד נאפות בבית יוצאות כאילו מלוחות מעט ועם שוקולד קשה. אני מחפשת מתכון סטייל נילס קוקיס, שהן יותר רכות בפנים ולא שהכל יהיה פריך,רק השכבה החיצונית, המתכון הזה- אילו עוגיות הוא מעניק?
ואם כבר אז כבר- לגבי השוקולד שהם שמים במאפיות, זה לא השוקו-צ'יפס הקנויים, איך אני קונה/יוצרת כאלו? ת'אנק יו ורי מאצ' מתכונים פיפל!
 

r66

New member
אני נורא אוהבת אותן

אוהבת את הקונטרסט של המתוק והמלוח
המליחות, לפי ההגיון שלי, נובעת מהסודה לשתיה... שימי פחות מכפית. הסודה לשתיה נותנת את האווריריות ואת מעוניינת ביותר "בשר" בעוגיה... תנסי..........מקסימום
 
למעלה