מספר תהיות לגבי תחקיר טיב טעם

amaretto

New member
מספר תהיות לגבי תחקיר טיב טעם

א) בצילומי הוידאו אין ציון של תאריך ושעה, פונקציה הקיימת כבט בכל ציוד צילום, מדוע לא היה שימוש בפונקציה זו? ב)מדוע לא בוצע סימון של המשטחים? סימון שכזה, יחד עם ציון תאריך ושעה היה יכול לתת לצופה אינדיקציה כמה זמן אותו משטח היה בחוץ. ג) מדוע אין צילום של מד טמפרטורה המראה מה הטמפרטורה בחוץ? את המידע הנ"ל אנחנו מקבלים אך ורק ע"י קריינותו של רפי גינת. כמו כן, לא ניצלו את העובדה שתחקירן שלהם נכנס למפעל על מנת לבצע מדידת טמפרטורה למשטח עצמו. ד) בשיחות שנערכות עם עובדי טיב טעם ע"י התחקירן שהתקבל לעבודה לא מוזכר אפילו לא פעם אחת נושא הבשר שהושאר בחוץ ללא קירור. מדוע השאלות היחידות הן על המצאות החתולים בשטח חצר המפעל? ה) מדוע לא נעשה כל נסיון להתמקד בסימן זיהוי אפשרי במשאית עליה הועלה לכאורה המשטח עם הבשר ממנו נגסו החתולים? עובדה זו יחד עם העדר סימון המשטחים והעדר ציון תאריך ושעה נותנים פתח רחב לאלו שיטענו כי היתה עריכה מגמתית ואותו משטח לא הובל למעדני מניה. ו)מדוע לא נעשה כל נסיון למנוע את חלוקת הבשר שהוגדר ע"י התחקיר כ-"פסול למאכל אדם"? לפי טענת התוכנית התחקיר נערך חודשים רבים והפקרת הבשר הינה דבר שבשגרה. בתחקיר מקביל (שומר מסך, תקרית "עוף טוב") הם הזעיקו את הוטרינרית העירונית שהשמידה טונות של בשר, כך גם מנעו הגעת בשר מקולקל לחנויות וגם נתנו לצופים הוכחה מוחלטת לאמיתות האירוע. ז) מדוע לא היה כל עימות מתועד עם גורם אחראי? עימות כזה היה יכול לספק הוכחה לגבי הנעשה במפעל, כולל יעוד אותם משטחי בשר. ח) מדוע לא צולם משטח בשר שהופקר באוויר הצח ע"י תחקירן כלבוטק שעבד במפעל? מדוע לא נפתח אחד הארגזים בו על מנת לצלם מקרוב את הבשר המופשר? ההודעה הנ"ל נשלחה מספר פעמים לפורום כלבוטק באתר רשת אך לא פורסמה מסיבה "לא ידועה".
 
למעלה