מחפשת מתכון לעוגה - לכבוד הולדת

ESHLY

New member
מחפשת מתכון לעוגה - לכבוד הולדת

בן - חברה שלי ילדה ומחר היא מגיעה הביתה ואני רוצה לשלוח לה עוגה מעניינת ולא יותר מידי קשה ..... לציין את הלידה וגם לכבוד שבת..
 

דליה43

New member
מתכון: עוגת שמנת מדהימה

מתכון: עוגת שמנת מדהימה רכיבים: לבצק: 1 חבילה מרגרינה רכה ללא מלח 2 ביצים שלמות 1/4 כוס סוכר חבילה קמח תופח קטן (2 וחצי כוסות) 2 חבילות סוכר וניל למילוי: 4 גביעי שמנת רגילה 2 ביצים שלמות 3/4 חבילה מרגרינה רכה 1 כוס סוכר 2 חבילות סוכר וניל לציפוי: פירורי שוקולד/או סוכריות צבעוניות אופן הכנה: הבצק: להכין בצק מכל החומרים יחדיו. לשטח את הבצק בתבנית אפייה מלבנית בגודל 25 ס"מ על 35 ס"מ וגם בדפנותיה. לאפות בחום בינוני עד לגוון חום בהיר. כשהעוגה קרה לשטח את קרם המילוי על הבצק, ולפזר על הקרם פירורי שוקולד או סוכריות צבעוניות ולשמור במקרר. המילוי: להקציף היטב במיקסר את כל החומרים, פרט לשמנת עד להתהוות קרם חלק ואחיד. לאחר גמר ההקצפה להוסיף ע"י בחישה ביד את השמנת אחת אחרי השניה, בעדינות עד שמתקבל קרם חלק ואחיד.
 

Iris G

New member
במקרה, יש לי במקפיא בצק פריך אפוי

(איזה במקרה, תמיד יש לי), נראה לכם שאפשר לעשות את המילוי מעל זה במקום לאפות קלתית חדשה? מחפשת משהו מהיר ומהממם ליום שישי בערב
 

אמירה

New member
איריס

אני מכירה את העוגה הזו, הבצק הוא לא בצק פריך רגיל, לכן לא יזיק לך,תכיני מההתחלה ועד הסוף, בלי קיצורי דרך. ושמתי לב שגם את הפכת להיות-"הכינותי מראש......."
 

Iris G

New member
הרסת לי את העצלנות

וגם את התקוות, שכחת שאני מנסה לארגן ארוחת גורמה בשעתיים ביום שישי הקרוב (נ.ב עדיין עושה בצק ביד, הם לא מוכרים קנווד ל 110 ואט)
 

אמירה

New member
משפשפת עיניים......

ברוך הבא........חסרת לנו עד מאד....... מקווה שחזרת רק בגלל שהתגעגעת אלינו....
מה אני אומר לך...לא מקנאה בך.......שבועות ייקח לך להתעדכן..... ברוך הבא..... אמירה
 

דליה43

New member
מתכון: עוגת גבינה משגעת

עוגת גבינה משגעת הרכיבים:3 ביצים חבילה מרגרינה "גולד בנד" 1 ורבע כוס סוכר כפית תמצית וניל 200 גרם גבינה לבנה 9% חבילה קטנה קמח תופח ריבת תות שדה אופן ההכנה: מערבבים הכל. משמנים תבנית עגולה קפיצית בקוטר 26 ס"מ. שמים חצי מכמות התערובת בתבנית ומיישרים, מורחים בריבת תות שדה על חלק מהתערובת. אח"כ מכסים בשארית התערובת מעל הריבה ואופים בחום בינוני עד שהעוגה משחימה. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכ
 

beagle

New member
וואו... זה ממש נראה מעולה ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

 

דליה43

New member
וואו... גם הטעם מעולה

דיווחים על הטעם תוכלו לקבל מהבן שלי שמחסל אותה בימים ספורים
 
למעלה