ביבי וליבי
New member
מוצר חדש: "טחון" טבעוני
כל כמה זמן אני מסתכל במקפיא בסופר ומנסה למצוא אם יש משהו חדש טבעוני.
ראיתי שיש "טחון" טבעוני ולא האמנתי, אבל בדקתי באתר של היצרן וזה נכון.
המוצר הוא של החברה הגדולה, זאת שכל המוצרים שלה עם ביצים ולמרות זאת כתוב עליהם "מן הצומח". אולי המכתבים והעצומות הזיזו משהו.
אני רוצה לצרף מתכון שהייתי זולל ממנו בתור ילד צמחוני. מאז שעברתי לטבעונות לא יכולתי לאכול אותו. עכשיו יש את אותו מוצר בגרסא טבעונית ואני יכול שוב לזלול אותו:
"טחון" עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות - Picadillo
מפשירים את ה"טחון".
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה. מפוררים לתוך המחבת 500 גרם "טחון". אפשר להוסיף גם פלפל חריף חתוך.
מטגנים על להבה בינונית עד שה"טחון" משחים.
מקלפים 3 תפוחי אדמה גדולים, חותכים אותם לקוביות בגודל 2ס"מ * 2ס"מ ומוסיפים למחבת.
מוסיפים למחבת קופסא קטנה של רסק עגבניות (100 גרם), חצי כוס מים, 2 עלי דפנה ו-2 כפות אבקת מרק.
מבשלים עם מכסה על להבה קטנה עד שתפוחי האדמה רכים (בערך רבע שעה).
כל כמה זמן אני מסתכל במקפיא בסופר ומנסה למצוא אם יש משהו חדש טבעוני.
ראיתי שיש "טחון" טבעוני ולא האמנתי, אבל בדקתי באתר של היצרן וזה נכון.
המוצר הוא של החברה הגדולה, זאת שכל המוצרים שלה עם ביצים ולמרות זאת כתוב עליהם "מן הצומח". אולי המכתבים והעצומות הזיזו משהו.
אני רוצה לצרף מתכון שהייתי זולל ממנו בתור ילד צמחוני. מאז שעברתי לטבעונות לא יכולתי לאכול אותו. עכשיו יש את אותו מוצר בגרסא טבעונית ואני יכול שוב לזלול אותו:
"טחון" עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות - Picadillo
מפשירים את ה"טחון".
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה. מפוררים לתוך המחבת 500 גרם "טחון". אפשר להוסיף גם פלפל חריף חתוך.
מטגנים על להבה בינונית עד שה"טחון" משחים.
מקלפים 3 תפוחי אדמה גדולים, חותכים אותם לקוביות בגודל 2ס"מ * 2ס"מ ומוסיפים למחבת.
מוסיפים למחבת קופסא קטנה של רסק עגבניות (100 גרם), חצי כוס מים, 2 עלי דפנה ו-2 כפות אבקת מרק.
מבשלים עם מכסה על להבה קטנה עד שתפוחי האדמה רכים (בערך רבע שעה).