מופשת מתכון מוצלח למרק רגל תימני...

איליי1

New member
מופשת מתכון מוצלח למרק רגל תימני...

הבעלול לוחץ, הילדים לוחצים, אין ברירה צריך להכין. אפילו ששל המסעדה מאוד טעים... תודה, איליי.
 

utoo

New member
בבקשה מרק תימני מעולה

אם את רוצה כמובן תוסיפי יותר עצמות ותפחיתי מהבשר חומרים : 1 ק"ג בשר (רצוי שמן מעט) 2-3 עצמות למרק 3 שיני שום כתושות 2 בצלים קצוצים 2-3 עגבניות מרוסקות 1-2 כפות רסק עגבניות 5-6 תפוחי אדמה קטנים צרור קטן כוסברה (למי שאוהב, אני לא שמה) מלח חוואיג' למרק ( רצוי לקנות בשוק התקווה או בפרג) הכנה : מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים בשר ועצמות ומטגנים עוד קצת. מוסיפים לסיר מים רותחים. מביאים לרתיחה ומקפים את הקצף. מוסיפים שום, עגבניות ,רסק עגבניות ותבלינים. מנמיכים את האש ומבשלים (ופה הסוד) המון זמן. כמה? לפחות שעתיים- שלוש. את תפוחי האדמה יש להוסיף שלמים (אם הם קטנים יחסית) או בקוביות גדולות לא יותר משעה לפני תום הבישול
 
למעלה