בבקשה מרק תימני מעולה
אם את רוצה כמובן תוסיפי יותר עצמות ותפחיתי מהבשר חומרים : 1 ק"ג בשר (רצוי שמן מעט) 2-3 עצמות למרק 3 שיני שום כתושות 2 בצלים קצוצים 2-3 עגבניות מרוסקות 1-2 כפות רסק עגבניות 5-6 תפוחי אדמה קטנים צרור קטן כוסברה (למי שאוהב, אני לא שמה) מלח חוואיג' למרק ( רצוי לקנות בשוק התקווה או בפרג) הכנה : מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים בשר ועצמות ומטגנים עוד קצת. מוסיפים לסיר מים רותחים. מביאים לרתיחה ומקפים את הקצף. מוסיפים שום, עגבניות ,רסק עגבניות ותבלינים. מנמיכים את האש ומבשלים (ופה הסוד) המון זמן. כמה? לפחות שעתיים- שלוש. את תפוחי האדמה יש להוסיף שלמים (אם הם קטנים יחסית) או בקוביות גדולות לא יותר משעה לפני תום הבישול