לכל המעוניינים: בצק לפיתה בטאבון

veredanos

New member
לכל המעוניינים: בצק לפיתה בטאבון

במקור זהו בצק למגוון שימושים כמו: בורקיטס, סמבוסק, פיצות דקיקות, במתכון כתוב שאם עושים סמבוסק כדאי למלא במלית הרצויה, לאפות חלק וחלק להקפיא לפני האפיה (אחרי המילוי). אני הכנתי אותו כי מצוין בפירוש שהבצק אינו דביק ונוח לעבודה ולרידוד, מסתבר שההימור הצליח, כי הצליאקית חזרה מאוד מאוד מרוצה, כאמור יצאה לה פיתה בטאבון מאוד טעימה. להלן המתכון: חומרים: 4 כוסות מרמולייט 150 גר' חמאה 150 גר' מרגרינה 2 חלמונים חצי כפית מלח 4 כפות חומץ 60 מ"ל מים לערבב הכל יחד. אני השתמשתי בחצי מהכמות.
 
למעלה