לילה טוב לכולם\ן

לילה טוב לכולם\ן../images/Emo13.gif

ניצלתי את ההזדמנות שכל בני הבית ישנים [אין אף אחד על המחשב...:] לשאלה: לפני שבוע פורסם בתפוז מתכון של ארק מ"לחם ארז" - חלת דבש ותפוחים. האם מישהו או מישהי ניסה את המתכון? יש לי מספר שאלות לגביו: 1. כמה חלות יוצאות מהכמות המצוינת? [ק"ג קמח וכו] הבנתי ש-4. 2. האם במקום קמח אורגני אפשר להשמתמש רגיל ? קמח תופח? תודה רבה לעוזרים ולעוזרות
 

נירהמ1

New member
תשובות: מ-1 ק"ג קמח יוצאות שתי חלות

בינוניות או 4 קטנות; במקום קמח אורגני אפשר להשתמש בקמח מלא רגיל ולא קמח תופח - קמח תופח הוא קמח לבן פשוט שהוסיפו לו אבקת אפיה (הוסיפו בערך כפית אבקת אפיה ל-1 ק"ג ובשל כך ניפחו כהוגן את מחיר הקמח). באפיה עם שמרים משתמשים בקמח ללא אבקת אפיה משום שמוסיפים לו שמרים. עדיין לא הכנתי את החלה. בהצלחה,
 
רק רוצה לציין ולהמליץ../images/Emo26.gif

החלה יצאה מ-ע-ו-ל-ה
אורירית ומתקתקה, והתפוחים רק הוסיפו לעושר הטעמים
.. תודה שוב, נירה
 

pirge

New member
תודה על ההמלצה. ותודה גם לנירוש../images/Emo45.gif

 

נירהמ1

New member
razooshit - תודה על ההמלצה - האם

תוכלי בבקשה לשרשר כאן את המתכון.
תודה מראש,
 
למעלה