לדמות הנ"ל כמה CMC צריך לשים?
פ פיפה2 New member 22/11/04 #3 מנסיון קודם של יצירת העוגה יש צורך. הדמות מתחממת מעבודת הלישה והעיצוב והיא פשוט מתפרקת
N Nיכל New member 22/11/04 #4 מנסיון של הרבה דמויות כאלה ואחרות- עדיין עומדת על דעתי שאין שום צורך ב-CMC. הפעם היחידה שכן הזדקקתי לו הייתה בעיצוב פרחים עדינים ודקים אבל בשום מקום אחר לא שמתי CMC- מיותר לחלוטין לדעתי
מנסיון של הרבה דמויות כאלה ואחרות- עדיין עומדת על דעתי שאין שום צורך ב-CMC. הפעם היחידה שכן הזדקקתי לו הייתה בעיצוב פרחים עדינים ודקים אבל בשום מקום אחר לא שמתי CMC- מיותר לחלוטין לדעתי
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 23/11/04 #5 (טל מהמחשב של גלית) כמות הcmc המומלצת לפיסול רגיל היא כחצי כפית לבצק בגדל כדור טניס. כמובן שניתן לפסל גם בבצק ללא האבקה, אך התוצאות יהיו שונות ושבירות יותר. המלצתי היא להוסיף את האבקה.
(טל מהמחשב של גלית) כמות הcmc המומלצת לפיסול רגיל היא כחצי כפית לבצק בגדל כדור טניס. כמובן שניתן לפסל גם בבצק ללא האבקה, אך התוצאות יהיו שונות ושבירות יותר. המלצתי היא להוסיף את האבקה.
פ פלדית New member 23/11/04 #6 טל, שאלה אליך באותו נושא. אני בד"כ מפסלת בלי CMC וכל נגיעה קטנה בבצק גורמת לשינוי בצורה ולכן לפעמים מאוד קשה לי לעצב חלק בדמות. האם הוספת ה- CMC תמזער את התופעה הזו? רותי
טל, שאלה אליך באותו נושא. אני בד"כ מפסלת בלי CMC וכל נגיעה קטנה בבצק גורמת לשינוי בצורה ולכן לפעמים מאוד קשה לי לעצב חלק בדמות. האם הוספת ה- CMC תמזער את התופעה הזו? רותי
פ פיפה2 New member 23/11/04 #7 תודה טל, מה אתן יוצרות היום? ושאלה נוספת: איך מגיעים למצב של משטח שנראה כמו שיש, איך עליי לערבב או ללוש את הבצק?
תודה טל, מה אתן יוצרות היום? ושאלה נוספת: איך מגיעים למצב של משטח שנראה כמו שיש, איך עליי לערבב או ללוש את הבצק?