כריכים וחצילים - שתי שאלות

כריכים וחצילים - שתי שאלות../images/Emo35.gif

היי לכולם...
שאלה ראשונה... ביום ראשון אנו יוצאים לטיול (אבא,אמא ושלושה ילדים מתחת לגיל 10). מחפשת רעיונות לכריכים שווים ומעוררי תאבון (כמו השווים במיוחד בבתי קפה). הכיוון - חלבי. בבית יש: ממרחים (פסטו וזיתים), גבינות (ממש מכל הסוגים), ירקות (שוב, מבחר גדול) ובכלל - במוצ"ש הסופרים פתוחים, כך שניתן לקנות "השלמות" כל רעיון יתקבל בברכה.
שאלה שנייה... טיגון חציל - איך הכי מומלץ כדי שלא יספוג שמן
יש חליף בתנור
תודה מראש
 

דנייאלה

New member
בעצם כתבת את מרכיבי הכריך....

עם המצרכים שיש לך- רק הדמיון עכשיו צריך לפעול: קחי לחמניות ג'בטה למשל, מרחי אחת בממרח פסטו, גבינה מלוחה, עלי ארגולה השני- למרוח בממרח פסטו, גבינה מעושנת, פרוסות עגבניה דקות מאוד אחד עם חמאה, ביצה קשה, מלפפון חמוץ ופרוסות חצילים צלויות. ממש לעשות פאזל עם הממרחים +הגבינות ע"פ ההעדפה שלכם- כל צירוף הולך מצויין.... לגבי חצילים- אני קולה במחבת טפלון (במולטי שף שלי) על חום בינוני ללא שמן בכלל. על הפרוסות להיות דקות אך לא מידי. כמו כן ניתן להכין מעין אנטי פסטי- לחתוך את החציל לרצועות עבות או לפרוסות עבות, לפזר מעט שמן זית + מלח ולאפות בחום גבוה עד להתרככות והשחמה.
 
למעלה