כאילו שלא חסרות לנו דאגות....

כאילו שלא חסרות לנו דאגות....

לפני שבוע בערך יצא מחקר חדש על חומר שנמצא במזון ונקרא אקרילאמיד, הוא נמצא בכל פחמימיה שבושלה,טוגנה אונצלתה במעל 120 מעלות,
ולפי המחקר הוא חודר שיליה ועלול להזיק לעובר.
לכל המעוניינות אני מייד אצרף את הלינק למחקר.
אז מה זה אומר, לא לאכול יותר לחם,צ'יפס,תפו"א אפוי, טוסטים.....וכו'....
מה זה כל המחקרים הללו?לנשום מותר לנו?
כל מה שאני חולמת עליו במשך ההריון זה רק פחמימות...אני כבר משתגעת!!!!!
לעיתים בורות זו ברכה.
מצטערת שלא שירשרתי, קפצה לי שגיאה בכל פעם.
 

hallo kitti

New member
לא נתקלתי עוד במישהי עם עובר בעל פגם

כי אהבה פחמימות... בעבר טענו שעגבניות וחזיות מסרטנות גם הן, אז תוותרי על בולונז, שקשוקה ולצאת מהבית?
 

Pims77

New member
זה ממש לא אומר להימנע ממה שרשמת אבל

בהחלט כן חשוב לשים לב כשמכינים טוסט לא לשרוף אותו- להוריד את עוצמת הטוסטר לקלייה קלה ולהסתפק בזה
כנל צ'יפס ותפו"א אפוי- לא לשרוף, לא להגיע למצב של שחור פחם
ואגב אלו המלצות לחיים בכלל ולא רק לתקופת ההיריון

זה הכל, אפשר לנשום ולהמשיך לאכול פחמימות..
מי שנמצאות בסיטואציה קשה יותר הן נשים שעובדות במעבדה ומשתמשות באקרילאמיד, וגם לזה יש פתרונות בטיחותיים.. לא כאלו שחיממו טוסט ..
 

sunshine759

New member
אם את מהתחום -

איך את מתמגנת כנגד אקרילאמיד במעבדה מלבד כפפות ושלא ישפך?
 
למעלה