טישפשטי

מאפין

New member
טישפשטי

המצרכים: 2 כוסות קמח מצה 2 כוסות אגוזים טחונים 2 שקיות אבקת אפיה 8-10 ביצים 1 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 2 כוסות סוכר קליפת תפוז או לימור מגורר. רובנס כמה הערות: כך קיבלתי את המתכון ואפשר להכין מהכמות שתי עוגות. לגבי אופן ההכנה, נאמר לי לערבב הכל יחד - יש לי תחושה שאתה כבר תסתדר עם זה (לאור נסיונך העשיר). חום התנור אינו ידוע לי. - מלבד הכמויות את השאר הם עושים ``לפי העין``. מקווה שזה המתכון שחיפשת
 

מאפין

New member
רובנס, צדקת לגבי העובדה שהמתכון

המקורי הוא עם לחם שחור/לבן יבש מאוד ומפורר. עפ``י מה שנאמר לי קמח המצה הוא שיפור והמאפה מתקבל טעים יותר
 

שיגריס

New member
מאפין, 2 שקיות א. אפייה זה המון

ולא הגיוני. אם כבר שתי כפיות (עם שתי כוסות קמח). עם שתי שקיות זה יגלוש בתנור ויעשה בלגן נוראי.
 

מאפין

New member
היי שיגריס, אם תשימי לב להערות

שרשמתי, אז הכמות מספיקה לשתי עוגות. גם אז זה יותר מדי?
 

שיגריס

New member
מאפין, נראה לי הרבה בכל זאת

אבל יש שם גם 2 כוסות אגוזים (טחונים) אז הם משמשים כמו קמח ואז 4 כוסות קמח = 4 כפיות א. אפייה. בשתי שקיות יש יחד 5 כפיות אז אולי זה יסתדר כי זה לא חורג הרבה. צריך לנסות ולראות. אני בטוחה שרובנס יספר תוצאות (אם זו אכן העוגה שהוא מחפש).
 

מאפין

New member
שיגריס, לא ניסיתי אותו ולכן לא

יכולה לערוב. אגב, תראי את המתכון למאפינס שנתתי - את חייבת לנסות אותם. (בעצם לא חייבת, אבל כדאי מאוד מאוד מאוד.....)
 

שיגריס

New member
רובנס, זה גם המתכון שנתתי היום

אבל בגירסה הכשרה לפסח. אפרופו, אתה יכולת לפתוח את המסמך שצירפתי? כי אני לא.
 

מאפין

New member
רובנס, מקפיצה עבורך את המתכון

והוא מחכה לך גם בדוא``ל מאתמול בלילה
 

מאפין

New member
שיגריס קיבלתי, העברית אכן שינוי

מרענן. שלחתי אלייך תגובה בחזרה
 
למעלה