טארט תפוחים נכנס עכשיו לתנור , עדכונים בהמשך ,בשבילי לאפות עוגה זה משימה לא קלה
B baronm10 New member 20/5/06 #1 טארט תפוחים נכנס עכשיו לתנור , עדכונים בהמשך ,בשבילי לאפות עוגה זה משימה לא קלה
B baronm10 New member 20/5/06 #3 נו בטח ,לך קל להגיד את זה../images/Emo9.gif כשהנסיון מועט ואפיה זה דבר מדויק לעומת בישול ביתי רגיל אז לא תמיד התוצאות טובות .בשבילי להכין את הטארט עכשיו היה כמו להכין 4 סירי בישול. אני מאד מקווה שהקרמל לא ירטיב יותר מידי את הבצק שמתחתיו.
נו בטח ,לך קל להגיד את זה../images/Emo9.gif כשהנסיון מועט ואפיה זה דבר מדויק לעומת בישול ביתי רגיל אז לא תמיד התוצאות טובות .בשבילי להכין את הטארט עכשיו היה כמו להכין 4 סירי בישול. אני מאד מקווה שהקרמל לא ירטיב יותר מידי את הבצק שמתחתיו.
B baronm10 New member 20/5/06 #5 הנה טעות ראשונה כשאני קורא שוב את המתכון אני רואה שאחרי ששיטחתי את הבצק בתבנית הייתי צריך להכניס את התבנית שוב למקרר לחצי שעה. בודאי שאשמח לקבל ממך טיפ
הנה טעות ראשונה כשאני קורא שוב את המתכון אני רואה שאחרי ששיטחתי את הבצק בתבנית הייתי צריך להכניס את התבנית שוב למקרר לחצי שעה. בודאי שאשמח לקבל ממך טיפ
נ ניקי ב New member 20/5/06 #6 יכול להיות שהנוזלים יחדרו לבצק. תעדכן בכל אופן. בפעם הבאה לפני הכניסה לתנור, תבריש את הבצק בחלבון ביצה. זה מונע את חדירת הנוזלים.
יכול להיות שהנוזלים יחדרו לבצק. תעדכן בכל אופן. בפעם הבאה לפני הכניסה לתנור, תבריש את הבצק בחלבון ביצה. זה מונע את חדירת הנוזלים.
ש ש י א 1 New member 20/5/06 #7 האם ביקר מישהו בחנות ספייסס בביל"ו והאם שווה ביקור? שבת שלום לכל המאפיונרים.
ש שרהלה שלר New member 20/5/06 #19 אני ביקרתי כמה פעמים וגם הימלצתי כא ן בפורום מאד נחמד אבל לא לצפות ליותר מידי ,דומה לחניות אחרות כמו תבליני הכפר
אני ביקרתי כמה פעמים וגם הימלצתי כא ן בפורום מאד נחמד אבל לא לצפות ליותר מידי ,דומה לחניות אחרות כמו תבליני הכפר
P pirge New member 20/5/06 #26 ואני פשוט מפזרת פירורי לחם או בסקוי בסקויטים וזה מונע חדירת נוזלים וגם יוצא טעים.