טארט תפוחים

baronm10

New member
טארט תפוחים

נכנס עכשיו לתנור , עדכונים בהמשך ,בשבילי לאפות עוגה זה משימה לא קלה
 

baronm10

New member
נו בטח ,לך קל להגיד את זה../images/Emo9.gif

כשהנסיון מועט ואפיה זה דבר מדויק לעומת בישול ביתי רגיל אז לא תמיד התוצאות טובות .בשבילי להכין את הטארט עכשיו היה כמו להכין 4 סירי בישול. אני מאד מקווה שהקרמל לא ירטיב יותר מידי את הבצק שמתחתיו.
 

baronm10

New member
הנה טעות ראשונה

כשאני קורא שוב את המתכון אני רואה שאחרי ששיטחתי את הבצק בתבנית הייתי צריך להכניס את התבנית שוב למקרר לחצי שעה. בודאי שאשמח לקבל ממך טיפ
 

ניקי ב

New member
יכול להיות שהנוזלים יחדרו לבצק.

תעדכן בכל אופן. בפעם הבאה לפני הכניסה לתנור, תבריש את הבצק בחלבון ביצה. זה מונע את חדירת הנוזלים.
 

ש י א 1

New member
האם ביקר מישהו בחנות ספייסס בביל"ו

והאם שווה ביקור? שבת שלום לכל המאפיונרים.
 
אני ביקרתי כמה פעמים וגם הימלצתי כא

ן בפורום מאד נחמד אבל לא לצפות ליותר מידי ,דומה לחניות אחרות כמו תבליני הכפר
 

pirge

New member
ואני פשוט מפזרת פירורי לחם או בסקוי

בסקויטים וזה מונע חדירת נוזלים וגם יוצא טעים.
 
למעלה